PARTYINFO

 

KOMIKS W/ DJ HELL

Datum konání:
25.05.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Hell (International Deejay Gigolo Records, MN2S), Lumiere (Komiks, Buddha-Bar Prague), Schwa (BEEF Records), Fatty M (Roxy Prague), Raphael Kosmos (Endless Illusion)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: GoOut: https://goout.net/en/tickets/komiks-dj-hell+lumiere+more/cmmc/
 
 
DJ Hell headlinerem dalšího dílu akce Komiks

Příští Komiks proběhne v unikátních prostorách bývalého klubu Abaton a jako headliner vystoupí německá legenda Helmut Josef Geier aka DJ Hell, kterého doplní residenti DJs Lumiere, Schwa, Fatty M a jejich host Raphael Kosmos.

 

DJ Hell je odkojený německou elektronickou hudbou 60. a 70. let, o níž prohlásil, že neměla žádné komerční ambice a byl to celé jen jeden velký experiment. Helmut hraje od roku 1978 a patří tak mezi vůbec první DJe v Německu. Za svou kariéru toho stihl opravdu hodně - založil label International Deejay Gigolo, hrál téměř všude, včetně módních přehlídek nejlepších návrhářů od Huga Bosse po Donatellu Versace. Jeho portréty od Karla Lagerfelda z V Magazine zdobily zdi galerií, a dokonce stihnul prohrát soudní bitvu s Arnoldem Scwarzeneggerem o logo International Deejay Gigollo.




O světla na Komiksu se postará Jan Poš a vizuální podobu celé akce doplní velkoformátové sochy Pavla Holečka, který pracuje jako designer pro Lego. Začátek bude ve 22:00 a pojede se do pozdních ranních hodin.

Facebook event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016