PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
26.07.2018 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Summer Terrace: lounge by Cardio
Music Bar: Face, Millo Smith, Milan from the Sand
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start: 18:00, vstup: zdarma
 
 
Multižánrový Unplugged již tento čtvrtek na vodě

Tak jak? Léto v plném proudu a vy už zase tvrdnete v Praze a jen smutně pozorujete na nejrůznějších sociálních sítích osudy vašich virtuálních kamarádů, které jste si před časem naklikali do jedné velké virtuální rodiny? Sluší jim to, viďte? Opálení, vysportovaní, spokojení, odpočatí, s našpulenými pusinkami i vyrýsovanými břišáky, s novými kérkami, i s exotickými pokrmy na talířích či s drinky s paraplíčky a s kostkami ledu v rukou... Co s tím? Můžete samozřejmě do nejrůznějších světových destinací za nimi vyrazit také, a pokud na to náhodou nemáte, vemte si půjčku! Třeba se vám ji jednou podaří splatit... Nebo jednoduše ten telefon odložte a zamyslete se, jak smysluplně se dá strávit léto v naší matičce stověžaté, kde vás to rozhodně nebude stát takový balík. Vždyť k vodě se vydáte i v samém centru Prahy a s dobrou muzikou do uší k tomu. Jen samozřejmě musíte vědět kam! My pro vás jeden tip máme a bude fajn, když si ve vašem kalendáři zakroužkujete, či už moderně označíte, ono kouzelné datum 26. červenec, a nejlépe si už od šesti večer nebudete nic dalšího plánovat... Tajné heslo? No přece Bukanýr!

 

Právě v tomto inkriminovaném čase si totiž na terase populárního House boatu U Bukanýra začne svá fidlátka rozbalovat DJ, jenž vám bude ke grilovaným pochutinám a pivu s čepicí hrát příjemnou lounge music, která si s tímto létem tolik rozumí! Inu poslouchejte, podupávejte si k tomu nohou, zaměstnejte Shazam, klidně zde uzavřete nějaký zajímavý kontrakt, potkejte se s kamarády, je to vážně jen na vás, jak tady ty pohodové čtyři hodiny na sklonku dne strávíte... Věřte, že ten pohled na projíždějící lodě a třpytící se hladinu Vltavy se vám pak bude velmi často vracet. O patro níže to ožije krátce po desáté večer a hned tři hráči se v průběhu večera vystřídají u mixážního pultu v rámci rezidentní noci Unplugged! Právě v červenci se dočkají všichni fandové žánrů deep house a nu disco, tedy stylů, které s tímto ročním obdobím až nebývale ladí... Večírek již tradičně odstartuje DJ Face a na obou gramofonech se nejdříve roztočí stejně pohodová muzika, která vám dělala společnost na terase. Zkrátka a dobře – léto budiž pochváleno! První střídání stráží nastane kolem půlnoci a na stávající vytříbenou selekci naprosto plynule naváže první host večera – Milan from the Sand. Tedy rodák z Písku, který dlouhý čas pracovně fungoval i daleko předaleko v písku skutečném, a za svůj dosavadní život nasbíral bohaté zkušenosti s pořádáním tanečních akcí a aktuálně se soustředí i na vlastní produkci. Coby DJ před časem propadl kouzlu právě nu disca, o něž se tak rád dělí, takže byste u toho rozhodně neměli chybět ani vy! Také druhý z Milanů se v klubech a barech cítí jako doma, i když většinou na opačné straně barikády. Devět let míchal drinky v jednom z nejrespektovanějších podniků v Praze, procestoval celý svět a posbíral za své umění nejednu významnou cenu, a aktuálně si užívá práci Campari brand ambassadora se vším všudy. Kromě toho však neskutečně miluje hudbu a jako DJ Millo Smith roztáčí své oblíbené nu disco a groovy house kousky plné energie a dobré nálady. A právě o tom bude jeho finální set především - nechte se tedy jednoduše (s)vést!



Důkaz o tom, že ani v naší metropoli nemusíte ve všední dny kulturně strádat, vám byl právě předložen a teď už je opravdu jen na vás, jak s touto informací naložíte! Přijďte si to užít sami, či s přáteli, hezky pěkně k vodě s parádní muzikou v zádech, do oázy klidu pod Štefánikův most. Tedy na tu náplavku, na níž se dá kupodivu ještě bez potíží vegetovat...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. srpna a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Pauls B & Petr-ik (Vinyl.cz).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016