PARTYINFO

 

5TH ANNIVERSARY OF STORM CLUB W/ HYBRID MINDS, JADE & ANNIX

Datum konání:
12.10.2018 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Hybrid Minds (Mainframe, UK), Jade (Eatbrain, HU), Annix (Playaz Records, UK), Suki, Bifidus Aktif, Upfockerz, Dexide, Mustaffa & Sheriff
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: předprodej: https://storm-club.cz/5th_anniversary_tickets

 
 
Storm Club bude slavit dva dny páté narozeniny

Pět let existence? To už je důvod k velkým oslavám, které pražský Storm Club chystá na blížící se měsíc říjen. Dvoudenní oslavy nabídnou celou řadu světových jmen současného drum & bassu, ale také techno music. V pátek 12. října 2018 přijedou popřát k narozeninám hned tři zásadní producentská jména – Hybrid Minds, Jade a Annix. Lámané beaty pak v sobotu 13. října 2018 vystřídají rovné a noc bude především v režii ostříleného producenta světové techno scény – Enrico Sangiuliano. Kromě toho se návštěvníci mohou těšit také na domácí zástupce a oblíbence naší scény. Bude to jedinečný, nezapomenutelný, multižánrový a speciální víkend - plný originálních dekorací, zvučných jmen a velkolepé atmosféry. To si nesmíte nechat ujít!

 

HYBRID MINDS

Britské producentské duo Josh White a Matt Lowe tvoří projekt Hybrid Minds, který šíří hudební sílu a energii skrze melodický drum & bass obohacený o fantastické vokály a zajímavé prvky trip-hopu, akustiky a místy až R´n´B. Hybrid Minds čerpají inspiraci ze spousty vlivů a na jejich produkci je to více než znát. Jejich inovativní a líbivý zvuk si zamiloval snad každý fanoušek pohodového drum & bassu a stali se tak okamžitě miláčky publika. Producenti se dostali díky svým úspěšným skladbám do popředí světového liquid drum & bassu a například jejich skladby "The Place", "Touch" či "Lost" a řada dalších nechybí v playlistu fanoušků po celém světě. Právě zmiňovaná skladba "The Place" se stala v roce 2011 skladbou roku. Zároveň tak připravila půdu pro jejich základní charakteristický zvuk, který se pravidelně promítá v jejich tvorbě. O jejich úspěchu hovoří také velice úspěšné EPs, vypíchněme například "Mountains" z roku 2013, které vyšlo u Spearhead Records a současně také remixovaná podoba "Mountains Remixed", která spatřila světlo světa rok poté. Vydáním poslední desky "Elements" z roku 2017 svoji hudební pozici na světové scéně jedině potvrdili svojí kvalitou a energickým nasazením.



Hybrid Minds ft. MC Fava - "Let It Roll Summer 2015"

FB event

ENRICO SANGIULIANO

Jeden z nejuznávanějších producentů současné techno scény a zástupce Drumcode labelu – ENRICO se objevil v roce 2014 v žebříčku nejprodávanějších a nejvyhledávanějších producentů techno scény. Svoji hudební dráhu odstartoval v roce 2003, kdy začal vystupovat na menších hudebních večírcích a koncertech po celé Itálii. Měl tak příležitost se ukázat publiku a pilovat své umění. V posledních letech vydává Enrico své skladby na nejuznávanějších světových labelech, jako jsou Drumcode, Truesoul, Alleanza, Gem Records, Octopus Recordings, atd. Jeho precizně laděné skladby a špičkově provedené skladby s netradičními prvky si zamilovali fanoušci po celém světě, ale také jeho kolegové z hudební scény. Získal tak support z řad světových producentů – Adam Beyer, Sven Väth či Stephan Bodzin, s nimiž navázal spolupráci a vzniklo z toho spoustu zajímavého materiálu. Producent tak oslňuje publikum po celém světě nejen v klubech, ale i na festivalech. V červnu vydal tento hudební mág novou desku "Biomorph", která je mrazivá, temná a plná precizních zvuků a melodií. Nejnovější skladby z tohoto alba uslyšíte live už v říjnu ve Stormu.




Enrico Sangiuliano - "Biomorph (album - full mix)"

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016