PARTYINFO

 

ROUND UP X RESOLUTE - 3 YEARS OF R.U

Datum konání:
29.03.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Mikrona
DJs:
Sonja Moonear, Francesco Del Garda, Shonky, Mari.te, Bruno Curtis & Eddie Mur & Agustin Alvarez
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/round-up-x-resolute-shonky+sonja-moonear+francesco-del-garda/fpwd/

 
 
Párty Round UP oslaví narozeniny v bunkru

Legendární párty Round UP, zaměřující se především na techno, house a minimal hudební produkci, již nějaký ten pátek úspěšně funguje po celé Evropě. Nyní bude slavit třetí narozeniny a mezi gratulanty nebude chybět třeba ani světoznámá Sonja Moonear. Akce se odehraje v pátek 29. března v undergroundovém prostředí bunkru Microna v Praze.

 

O tom, že to bude oslava ve velkém stylu, svědčí už jen výběr hlavních účinkujících. Pozvání přijala švédská elektronická královna Sonja Moonear, která pravidelně hraje na těch nejlepších akcích po celém světě. České publikum si otestovala již v loňském roce na UP Festivalu a natolik jí přirostlo k srdci, že se po necelém roce vrací zpět. Stejně tak je tomu i v případě dalšího z headlinerů, jímž je italský funk house bůh DJ Francesco Del Garda. Milovníci kvalitního groovy elektra se dále mohou těšit třeba na famózní set DJ Shonky z Francie, který tvoří jednu třetinu oblíbeného uskupení Apollonia. Mezi dalšími potvrzenými interprety jsou Mari.te, Bruno Curtis, Eddie Mur a Agustin Alvarez.

Sonja Moonear

K unikátní atmosféře narozeninového eventu zaručeně přispěje i nevšední místo konání akce. Párty Round UP se totiž uskuteční v prostorách bývalého protiatomového bunkru, který se nachází pod budovou Microna v pražských Modřanech. Akci pořádá Round UP Agency ve spolupráci s promotéry z ReSolute.

Round Up

Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou k zakoupení na GoOut.net.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016