PARTYINFO

 

REPUBLIC ARTISTS W/ WILLERS BROTHERS (UK) & NICK ELIA LIVE (UK)

Datum konání:
08.06.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
R1 / techno: Nick Elia (Roland, UK), Thomas Tesla (Republic Artists)
R2 / house: The Willers Brothers (PIV / Scenario, UK), JHNS
R3 / bar: Da Moon (techno.cz), Brigitte Noir (Radio Wave)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: do 23:00 100,- Kč / poté 150,- Kč

 
 
Republic Artists již tuto sobotu v Chapeau Rouge

V sobotu 8. června zavítá do Chapeau Rouge britský trojlístek Willers Brothers a Nick Elia. Na třípatrové akci Republic Artists se dále představí JHNS, Thomas Tesla, Da Moon a Brigitte Noir.

 

"House floor" bude mít v režii duo Willers Brothers. Bratři se předminulý rok přesunuli do Berlína, kde se úspěšně etablovali na tamní scéně. Několikrát vystoupili v klubech Watergate, IPSE, Tresor nebo Sisyphos. Od založení labelu WE_R HOUSE s berlínskou DJkou a producentkou Cinthie, se jejich produkce dostala na přední místa žebříčku obchodů Decks nebo Deejay.de. Jejich produkce je hrána takovými jmény jako Enzo Siragusa, East End Dubs nebo Ferro, aktuální produkci najdete na labelech PIV Records, Avotre, Quality Vibes a Scenario. Bratři Willers byli čtyři roky residenti klubu The Egg London, hráli v klubu Space Ibiza, Zoo Project nebo Propaganda v Moskvě.



"Techno floor" bude pod taktovkou Nicka Elia, který zahraje live. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Je lektorem SAE Institutu na univerzitě v Surrey a na univerzitě v Keele. Jeho třítrackové EP, vydané na Republic Artists Records, bylo hráno a podporováno mnoha umělci, jako jsou např.: Dubspeeka, Tiga nebo Hannah Wants. Track "Glue" byl hrán na stanici BBC Radio 1.




Druhá červnová sobota v Chapeau Rouge patří londýnskému kolektivu a labelu Republic Artists. Join the troops!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016