PARTYINFO

 

DARKROOM W/ BRAWTHER (MLIU, CABINET, FR)

Datum konání:
07.09.2019 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Brawther (MLIU, Cabinet Records Berlin, FR), JHNS (Blind Vision Records), Marvelous Bey (DarkRoom, ES), Sta (Deep Beat Avantgarde), Sam Gittis (Muzik & Friendz, US)
Ambient stage: Jesse, Pink Concrete, Hiro
Techno stage: Lazy Lizard (Tráva a Risto), NUFF
Live:
visuals: FotonX
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej: GoOut.net 100,- Kč, na místě: do 22:00 zdarma / poté 150,- Kč

 
 
Brawther a spousta zvučných jmen v klubu Cross

Tak jsme se dočkali. Prázdniny jsou fuč, dny se začínají krátit a školáci honem honem dokupují obaly na sešity či jinak dohánějí přes léto odložené povinnosti. Zas tak smutně se cítit ale netřeba. V Crossu jede kulturní program furt a s o nic menším nasazením než v létě. 

 

Víkendový program bude odpálen ve čtvrtek synthwave přehlídkou evropských hudebních projektů. Vůbec poprvé v Praze vystoupí italská synthwave legenda Orax, z Polska pak dorazí synth-kytarové duo Jeremiah Kane a za domácí barvy vystoupí projekt Marvel 83, kterého ještě doplní svou tvorbou Mad Maverick. Večer ukončí DJ setem poskládaným z těch největších synthwave pecek Synthronic. Druhou stage má tentokrát na starost parta Bassdrop a jejich hosté. Plzeňská nadějná producentská formace Fingerprint umí vykouzlit solidní deep, přijďte ochutnat i vy. 

Cross


Páteční večer bude mít Praha jedinečnou možnost slyšet výbušné britské uskupení Foreign Beggars. Večírek Bassmatico má pod palcem Philip TBC a ten v tomto případě vsadil na jistou kartu. Trojice Foreign Beggars bude jistě esem z rukávu vytaženým, doufejme, že klub nepraskne ve švech, protože to bude jedna z posledních příležitostí je vidět naživo. Chlapci do dalších živých vystoupení totiž hází vidle. Nenechte si je ujít už od osmi večer na Crossquare. Tučný lineup hlavní stage v klubu pak dokoná dílo zkázy: Pixie, Mustaffa a Sheriff, Signal.One, Hedor, The Concept, WaterOne, Noxxia, Wiz, Dave87, 3zer a Philip TBC feat. Orifice Vulgatron jsou toho důkazem. Underground stage pojede v rytmu kolem 125 BPM. Zahrají Roman Rai, Filip Foreigner, Floex, Taïno a Schwings Project.

Foreign Begards


Pro někoho legenda, pro jiné inspirací je francouzský producent Brawther. Jeho jméno je synonymem pro tzv. underground house music, o to lepší je pocit mít ho poprvé v Praze právě v Crossu a to tuto sobotu. Lineup doplní Marvelous Bey, DJ Sta, JHNS a Sam Gittis. Duo Lazy Lizard aka Tráva a Risto roztančí Underground stage a s nimi ještě DJ Nuff. Ovšem pozor, muzika pojede před klubem už během odpoledne. Ambientní plochy vykouzlí Jesse, Pink Concrete a Hiro. Neváhejte a stavte se třeba na osvěžující limonády nebo libové domácí nachos.

Cross


FB events:

https://www.facebook.com/events/658426821234424/

https://www.facebook.com/events/338194920393756/

https://www.facebook.com/events/2885867628305885/

https://www.facebook.com/events/1289757277849665/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016