PARTYINFO

 

TECHNOWEEN W/ KLAUDIA GAWLAS, KERSTIN EDEN

Datum konání:
18.10.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Klaudia Gawlas (DE), Kerstin Eden (DE), Petru (FR), Golpe, Jaqullin, Subdubs, Simon Pereez
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 22:00, vstup: 2. vlna: 550,- Kč / VIP 1.090,- Kč, 3. vlna 590,- Kč / VIP 1.190,- Kč

 
 
Třetí Technoween už je na dosah

V pražských Letňanech proběhne třetí ročník úspěšného Technoweenu. Technoween je jedinečný koncept Halloweenu, což je všem dobře známý americký svátek, konající se každý rok ke konci října. Říkáte si, v čem tato halloweenová akce bude výjimečná? Bude ve znamení techna!

 

Na tuto akci přijali pozvání 3 zahraniční headlineři, kteří zajisté stojí za pár slov. První z nich stojí za zmínku určitě Klaudia Gawlas, což je známá, 37letá DJka a producentka z nedalekého Německa. Další slečnou na holení z Německa je Kerstin Eden a poslední, tudíž třetí ze zahraničních hostů, je Petru – francouzský talentovaný DJ a producent, jehož začátky se píší v Barceloně.

Technoween


O support těchto jmen se postarají tuzemští DJs, kteří se v tomhle nabitém line-upu stoprocentně neztratí, ba naopak. Za pultem se můžete těšit na tyto DJs – Jaqullin, GolpeSubdubs & Simon Pereez.

Technoween


O kvalitě akce vypovídají 2 vyprodané minulé ročníky a ohlasy na Cube Events (organizace pořádající eventy Cube). Každý, kdo má rád techno, by na této halloweenské akci, premiérově pořádané v PVA Expo Letňany, neměl chybět.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Technoween od fjanty
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016