PARTYINFO

 

AHOJ NA ROZKOŠI

Datum konání:
18.07.2020 - sobota
Místo konání:
Velká Jesenice - SK Vodní sporty Rozkoš
DJs:
Jan 2, Vec, IM Cyber
Live:
Radimo (sax)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 16:00, vstup: zdarma

 
 
Jan 2, Vec, Radimo a IM Cyber chystají jam na Rozkoši

Hudební víkendy na Objevte více pláži u vodní nádrže Rozkoš jsou v plném proudu a kdo je ještě nezažil, měl by si rychle hodit do diáře tuhle sobotu. Na programu je totiž něco velmi speciálního - DJka IM Cyber, Jan 2 z Ohm Square, slovenský DJ a rapper Vec a saxofonista Radimo ve společném jamu. A aby těch specialit náhodou nebylo málo, určitě se nejen pro čtenáře Techno.cz sluší a patří zmínit, že oslavu svého velmi speciálního dne si zde naplánoval také zakladatel tohoto informačního párty webu Dan Kafka!    

 

"Hraní na Objevte více beach je pro mě vždycky radost. Letos ještě o něco větší díky tomu, že jsem mohla pozvat kamarády, kteří pro mě hodně znamenají a zároveň by se na jednom pódiu v jednu chvíli hned tak nesešli. Myslím, že nás čeká moc příjemná odpolední session plná překvapení," říká o netradiční sestavě, která vystoupí už za několik dní na Rozkoši, DJka IM Cyber.

"Těším se na sobotní setkání s přáteli, které respektuji jak hudebně, tak lidsky. Nemůžu se dočkat, jak spolu proplujeme letním večerem s různými hudebními momenty a žánry," dodává Honza Čechtický aka Jan 2.

Ahoj Na Rozkoši
Jan 2, Vec, Radimo a IM Cyber budou hrát od 16 do 22 hodin, Objevte více pláž, umístěná v SK Vodní sporty Rozkoš ve Velké Jesenici, je otevřená už od 10:00. Prázdninová akce Ahoj na Rozkoši 2020 probíhá celý červenec a je nabitá nejen hudbou, ale také filmy a vodními sporty všeho druhu.

Středy a čtvrtky jsou vyhrazené pro letní kino, které promítá české klasiky a dokumentární snímky z Mezinárodního filmového festivalu Voda, moře, oceány. Každý pátek se rozjíždí plážová párty s nejlepšími českými DJs (do konce měsíce ještě vystoupí například Robot, Katcha a Eva Porating) a v sobotu mejdany, které mají v režii přední umělci lokální scény se svými přáteli.

Aktuální program najdete zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016