PARTYINFO

 

STORM CLUB PRESENTS: MATRIX & FUTUREBOUND (UK)

Datum konání:
12.09.2020 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Matrix & Futurebound (UK), Bifidus Aktif, Nuex (SK), Furious Freaks, L1 (special B-Day set)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00 na Storm Street, od 19:00 v klubu

 
 
Matrix & Futurebound se vrací do Prahy

Velikáni světové DNB scény Matrix & Futurebound se po třech dlouhých letech vrací do Prahy - v sobotu 12. září vystoupí v pražském Storm Clubu. Autoři hitů jako "All I Know" nebo "American Beauty" do Prahy přijedou i přes nepříznivý vývoj epidemiologické situace, dá se tedy očekávat, že jejich vystoupení se bude počítat mezi vrcholy podzimní klubové sezony. Vstupenky jsou v prodeji v síti Goout.cz.

 

Duo Matrix & Futurebound vzniklo již v roce 2005, kdy londýnský producent Jamie Quinn (Matrix) a liverpoolský producent Brendan Collins (Futurebound) vydali jejich první společný singl "Strength 2 Strength", který dost jasně načrtnul cestu, kterou se tato dvojice měla v rámci jejich kariéry vydat. Ostře řezané bicí, samply ženských vokálů, pozitivní atmosféra a poctivá dunivá basa dávají dohromady jedinečný koktejl, kterým se později Matrix & Futurebound proslavili po celém světě.


Netrvalo to dlouho a Matrix & Futurebound přišli v roce 2007 s prvním společným albem "Universal Truth", které vyšlo společně na dvou labelech těchto pánů, tedy Metro a Viper Recordings. Album okamžitě sklidilo velice pozitivní ohlasy ze strany kritiky i fanoušků a nejedna "DNB head" dodnes jistě ráda zavzpomíná na hity jako "American Beauty" nebo titulní skladbu "Universal Truth".


Skutečného úspěchu a průniku do britských žebříčků se tato dvojice dočkala v květnu 2012, kdy vydala skladbu "All I Know", na které hostoval zpěvák Luke Bingham a která se dostala na 29. místo žebříčku UK Singles Chart, což je na poměry DNB, které bylo v tomto roce bráno jako čistě undergroundový žánr, dost bezprecedentní úspěch. Na podobné vlně pokračoval úspěch dalších singlů, které tato dvojice vydala - "Magnetic Eyes", "Control", nebo "Don’t Look Back". V roce 2019 se Matrix & Futurebound vrátili s jejich druhým LP jménem "Mystery Machine". Na něm tito pánové pokračovali ve svém zavedeném soundu a album bylo velice kladně přijato zejména fanoušky.


Upozorňujeme, že mejdan
proběhne i přes momentální nařízení Vlády ČR a Velké Británie. Futurebound je připraven po návratu z ČR nastoupit čtrnáctidenní povinnou karanténu, za což mu organizátoři vysekávají obrovský respekt! Akce proběhne od 17:00 na Storm Street, od 19:00 začne hrát vnitřní stage a před půlnocí se všichni v poklidu rozejdou domů. 

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016