PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2022

Datum konání:
01.07.2022 - 04.07.2022
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Armin Van Buuren, Alan Walker, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Vini Vici, Alle Farben, Andy C, Ben Sims, Blasterjaxx, Camo & Krooked, Dope D.O.D., Eats Everything, Lucas & Steve, Martin Jensen, Matador, Perc, Phuture Noize, Plump DJs, Rooler, Stanton Warriors, Stereo MC´s, Sefa, Sub Focus, The Advent, Wilkinson, Agressor Bunx, Alaia & Gallo, Alex Di Stefano, Artento Divini, Beatman & Ludmilla, Billx, Black Sun Empire, Buunshin, Cassimm, Danny Byrd, DJ Farrapo, DNF, Dreadsquad, Emperor, Emma Clair, Fernanda Martins, Friction, Futurum Sonat, Gydra, Jacky Murda, Jazzotron, Jimmy Danger, Joey Chicago, Kanine, Killer Hertz, Leftwing:Kody, Loeca, Mandidextrous, Maor Levi, Matt Nash, Maurice West, Maxinne, Mizo, Multiplex, Myon, Oliver Smith, Parly B, René Lavice, Robosonic, Rodg, Sanfranciscobeat, Serial Killaz, Simo Lorenz, Simon Patterson, Skytech, Sonny Wharton, Spektre, Suburbass, Suduaya, Sunday Lion, Teamworx, Technique International Sound, Teenage Mutants, Teddy Killerz, The Cube Guys, The Prototypes, Tv Noise, Vandal, Wehbba, Wolfgang Lohr, Zardonic W, Fickle6
Live:
Modestep
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 12:00, vstup: www.b4l.cz/cs/vstupenky

 
 
Beats for Love se vrací silnější než kdy dřív Festival Beats for Love odhalil nejsilnější line-up v historii
Beats for Love se vrací ve velkém stylu

Po dvou letech koronavirových omezení se fanoušci největšího elektronického festivalu v Česku a na Slovensku Beats for Love dočkají jeho velkolepého návratu! Pořadatelé ohlašují jednu zahraniční hvězdu za druhou a slibují nejsilnější line up v historii. V létě se tak v ostravských Dolních Vítkovicích představí více než 400 vystupujících z celého světa, kterým bude vévodit nejlepší DJ planety, Armin van Buuren z Nizozemska.

 

Armin van Buuren je historicky bez pochyb nejpopulárnější DJ světa. Tento nizozemský rodák, který je také velmi úspěšný producent, se etabloval jako jeden z průkopníků stylu trance. Je pětinásobný vítěz prestižní ankety DJ MAG Top 100 DJs, kterou opanoval v letech 2007 - 2010 a vyhrál ji také v roce 2012. Nikdo jiný v této anketě nezískal více vítězství než on. Je zakladatelem zásadní radio show "A State of Trance", která patří mezi nejposlouchanější rádiové show současnosti s více než 700.000 posluchači každý týden a stejnojmenné taneční párty "A State of Trance", jež se těší oblibě po celém světě. Také založil hudební vydavatelství Armada Music.

Armin van Buuren


Ve výčtu velkých jmen světové hudební scény, která vystoupí na největším pódiu Beats for Love, to ale nekončí pouze tímto jménem. Dále vystoupí mega star Alan Walker, který na festivalu v roce 2018 předvedl neskutečnou show. Chybět nebude ani autor takových hitů jako "Are you with me", "Reality" nebo "Melody" Lost Frequencies, australská megastár Timmy Trumpet, který je aktuálně 9. nejoblíbenějším DJem planety, německý hitmaker Alle Farben, který potěší fanoušky v sobotu již v odpoledních hodinách, unikátní rakouské drum and bassové producentské duo Camo & Krooked, populární psytrance projekt z Izraele Vini Vici, jedno z největších jmen světového drum and bassu Andy C, fenomenální hip-hopový projekt z Nizozemska Dope D.O.D, anglický drum and bassový hitmaker Sub Focus nebo live projekt z Velké Británie Modestep!

Vini Vici

Další pódia budou hostit více než 70 zahraničních umělců, kteří jsou špičkou svého oboru. Vystoupí takové jména jako Lucas & Steve, Billx, Black Sun Empire, Matador, The Cube Guys, Agressor Bunx, Mayor Levi, Buunshin, Wehbba, Matador, showcase známých projektů Drumsound & Bassline Smith a Tantrum Desire pod názvem Technique International Sound, Sonny Wharton, Dave Clarke, Teenage Mutants, Roller, Zardonic & Fickle6 a spousta dalších. Na obrovský seznam umělců, kterých pořadatelé slibují pro letošní rok více než 400, se neustále připisují další jména ze světa elektronické hudby. Organizátoři Beats for Love, který v roce 2019 hostil během čtyř dnů více než 150 tisíc návštěvníků v oblíbené festivalové oblasti Dolních Vitkovic, pevně věří, že se festival uskuteční v plném rozsahu, a možnost, že by se festival neuskutečnil, si vůbec nepřipouštějí.

Lost Frequencies
Vstupenky, které si fanoušci zakoupili na Beats for Love 2020, nebo 2021, který se z důvodu koronaviru musel přesunout na letošní rok, jsou stále v platnosti. Předprodej vstupenek probíhá na oficiálním webu festivalu nebo v prodejní síti Ticketstream.

Sub Focus


Aktuálně zveřejněná jména:

Armin van Buuren, Alan Walker, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Vini Vici, Alle Farben, Andy C, Billx , Black Sun Empire, Camo & Krooked, Dave Clarke, Dope D.O.D., Fernanda Martins, Lucas & Steve, Matador, Modestep Live, Rooler, Sub Focus & ID, Agressor Bunx, Artento Divini, Beatman & Ludmilla, Buunshin, Emma Clair, Maor Levi, Myon, René LaVice, Simo Lorenz, Sonny Wharton, Spektre, Teenage Mutants, Technique International Sound, The Cube Guys, Wehbba, Wolfgang Lohr, Zardonic & Fickle6

FB event

 
Festival Beats for Love se přesouvá na rok 2022

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z festivalu Beats for Love od ronnyho
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016