PARTYINFO

 

DANILO PLESSOW / MOTOR CITY DRUM ENSEMBLE - 3 HOUR SET

Datum konání:
20.11.2021 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Danilo Plessow / Motor City Drum Ensemble, St. Jakob, PSJ
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: předprodej GoOut.net 320,- Kč + poplatky, NoD 330,- Kč

Line-up:
23:00 – 01:00 St. Jakob
01:00 – 04:00 Danilo Plessow / Motor City Drum Ensemble
04:00 – 05:30 PSJ
 
 
MCDE míří do Prahy s tříhodinovým setem

Jemné melodické linky, funky beaty, ale hlavně jedno překvapení za druhým. Danilo Plessow je inovátor i klasik v jednom; za dobu své dlouholeté kariéry přešel hranice několika žánrů a v každém z nich zanechal kus své magie. Stihl si osahat Ambient, Broken Beat, House, Techno a spoustu dalšího. Naprosto legendárními se staly jeho taneční house Raw Cuts, které kromě prodaných kopií už několik let trhají miliony streamů napříč platformami. Dnes má za sebou desítky vydaných tracků a úspěšných remixů na desítkách mezinárodních labelů. Na pražské půdě mu záda budou krýt St. Jakob (Disco Církev) a PSJ (Ankali), jejichž zvuk obhajuje principy ambientu, pomalého acidu a euforického disca. Obě dvě tváře stojí za řadou pražských akcí a projektů, které definují mladou scénu; PSJ je hlavou letenské kavárny a hudebního doupěte LUFT. Danilo Plessow bude za mixem 3 hodiny, obklopen supportem z obou stran večera, už 20. listopadu v Roxy!

 

Danilo Plessow se pro hudbu prostě narodil. Kromě rodného Stuttgartu, který na jeho osobnostní vývoj měl asi největší vliv, ho v útlém věku okouzlil také Jazz, Soul, Funk, Hip Hop a House. Ve svých šesti letech hrál na bicí, v jedenácti propadl produkci a o pět let později už vydal svůj první elektronický release na stuttgartském labelu Pulver Records. Následovaly roky plné experimentů a různých projektů, mezi kterými se objevil i dodnes nejznámější Motor City Drum Ensemble. Ten slávou explodoval v roce 2009, rok po jeho založení, kdy ho vyšvihl na vrchní příčky deep house scény tým Beatportu, který aplaudoval Danilovu stylu tvrdé, samplované, ale stále uvolněné house music.


Můžeme se těšit na tříhodinový set plný pečlivé selekce tracků, které jste pravděpodobně ještě neslyšeli. 20. listopadu v Roxy!

Line-up: 

23.00–01.00 St. Jakob
01.00–04.00 Danilo Plessow / Motor City Drum Ensemble
04.00–05.30 PSJ

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016