PARTYINFO

 

MIDI LIDI & NĚCO NĚCO PŘED CROSSEM & FEJKÁ (KÍ RECORDS) LIVE IN CLUB

Datum konání:
11.06.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
techno.cz stage: Fejká (Kí Records) live, Smeti live (Oleeva Records), Täino (Moving Pictures), Myclick & Diome (Techno.cz, Fluffy Clouds, Radio1), Pavel Aeling (Techno.cz, Tracklist.cz)
Live:
Midi Lidi, něco něco
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: www.GoOut.net

Line-up:
21:00 – 23:00 Myclick & Diome
23:00 – 00:30 Taino
00:30 – 02:00 Fejká live
02:00 – 03:30 Smeti live
03:30 – ??:?? Pavel Aeling
 
 
Hned čtyři live vystoupení příští sobotu v klubu Cross

Sobota 11. června bude v pražském klubu Cross patřit pestrému hudebnímu programu. Na zahrádce před klubem se již od 19:00 můžete těšit na vystoupení dvojice jménem Něco Něco, kterou tvoří Alžběta Trusinová a Tomáš Tkáč. Ti společně skládají a hrají taneční písničky s českými texty, které posluchače skvěle naladí na koncert oblíbené partičky Midi Lidi.

 


Midi Lidi
je česká electro undergroundová hudební skupina, pozoruhodná zvláště svými pro tento žánr nezvyklými českými texty skladeb. Kapelu tvoří Petr Marek, Prokop Holoubek, Tomino Kelar, Markéta Lisá a další hudebníci. Skupina vytvořila hudbu k filmům Marka Najbrta Protektor a Polski film, dokumentárnímu filmu Český mír a naposledy i politicky-satirickému filmu Prezident Blaník režiséra Marka Najbrta.


Noc plná hudebních zážitků bude pokračovat i uvnitř klubu. Program hlavní stage se bude točit především kolem pestré škály elektroniky. Jako hlavní host se v live setu představí německý zástupce značky Ki Records – Brian Zajak, známý pod uměleckým jménem Fejká. Uchvácen atmosférou a klidem ambientní hudby stejně jako stavem absolutní taneční extáze provokativních rytmů techna se německý producent rozhodl najít rovnováhu mezi těmito na první pohled zcela odlišnými světy. Fejká započal svou hudební cestu v pouhých sedmnácti letech, přičemž se usadil na značce Kí Records, kde v roce 2019 vyšlo jeho skvělé album "Reunion". V Crossu tak představí svou jedinečnou interpretaci taneční hudby plnou experimentů a jemných melodií v závoji uhrančivého techna.


Jako další se v průběhu večera se svým jedinečným live setem představí talentovaný český producent Smeti. Vojtěch Smetana alias Smeti je dokonalým příkladem typické generace tzv. ložnicových hudebních producentů. Jeho živé sety jsou tvořeny pouze z jeho hudební produkce, přičemž na pódiu neuvidíte žádné notebooky, pouze jeho milované hardware vybavení. Můžete slyšet vše od breaků, rovných beatů, glitch pasáží až po minimal a dub techno. Bez ohledu na to ale vždy přenáší na parket spoustu energie. Jeho vystoupení je připravováno s absolutním zaměřením na detail a nahrávky jsou nečekaně transformovány a manipulovány v reálném čase na jevišti. Vojtěch se o DJing nikdy moc nezajímal, vždy chtěl publiku představit svou vlastní hudbu naživo, aby viděl její reakce. Těšit se tak můžete na jedinečnou hudební show. Aktuálně mu navíc vyšlo minialbum na britské značce Oleeva Records, které sklidilo pozitivní ohlasy napříč elektronickou scénou.


Hudební program hlavní stage dále obstará Täino, jeden ze zakladatelů úspěšné české značky Moving Pictures. Dále dvojice Myclick & Diome, která společně tvoří pořad Fluffy Clouds na vlnách Radia 1. Noc potom uzavře Pavel Aeling z webu Techno.cz a Tracklist.cz.

Line up v klubu:

21:00 – 23:00 Myclick & Diome

23:00 – 00:30 Taino

00:30 – 02:00 Fejká live

02:00 – 03:30 Smeti live

03:30 – ??:?? Pavel Aeling

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016