PARTYINFO

 

BONOBO / FRAGMENTS TOUR 2022

Datum konání:
26.11.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Forum Karlín
Live:
Bonobo
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: Ticketmaster + www.fource.cz: 990,- Kč

 
 
Bonobo zahraje v Praze na podzim

Bonobo dlouhodobě patří mezi nejúspěšnější producenty na elektronické scéně, vydal řadu desek pod renomovanou značkou Ninja Tune, válcoval s nimi první příčky světových hitparád a byl za ně oceněn třemi nominacemi na Grammy. Do Prahy se vrací po čtyřech letech a vyprodaném koncertě ve Foru Karlín. Tentokrát přiváží aktuální nahrávku "Fragments", nejemociálnější album, které kdy Simon Green aka Bonobo složil. Mezi hosty se objevují jména jako Joji, Jamila Woods nebo Jordan Rakei. Bonobo v Praze vystoupí 26. listopadu ve Foru Karlín, vstupenky budou v prodeji od 10. června na www.fource.cz a v síti Ticketmaster.

 

Album "Fragments" je prvním, které Green skládal v klidu domova. Poté, co vynuceně přerušil koncertování, začal dávat dohromady všechny kousky nápadů, které posbíral během karantény. Počáteční strach z omezených možností vystřídaly nové inspirace jako nadpozemská příroda kolem Los Angeles, kde Green našel druhý domov, a ztišený svět, který se na několik měsíců zastavil. Jeden z výrazných singlů, skladba "Tides" feat. Jamila Wood, dokonce vznikl přímo v návaznosti na cesty údolím Death Valley. Jak říká sám Green, objevování neznámých či unikátních míst se nakonec stalo hlavní inspirací desky.

Bonobo

"Fragments" jsou zvukem izolace i bolesti – osobní i kolektivní – a zároveň představují radostný návrat, jsou připomínkou toho, že našim deziluzím a trápením se vždy dá lépe čelit za pomocí kreativity a naděje, která se může dostavit, když to nejméně čekáme.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016