PARTYINFO

 

BALATON SOUND

Datum konání:
28.06.2023 - 01.07.2023
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Adam Beyer, Agents of Time, Alle Farben, Amémé, Anfisa Letyago, ANNA, Argy, Artbat, AXMO, Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Carl Cox, Cera Khin, Charlie Sparks, Charlotte de Witte, Claptone, Clara Cuvé, Coeus, Dimension, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Dubfire, Dubvision, Enrico Sangiuliano, Ferreck Dawn, Fred Lenix, Goodboys, Hardwell, Indira Paganotto, Joel Corry, Joris Voorn, Joseph Capriati, Justus, KSHMR, Kungs, Layla Benitez, Ofenbach, Matroda, Olly James, Pan-Pot, Parfait, Philipp Straub, Ran-D, Rebelion, Regard, Riton, Sam Paganini, Sébastien Léger, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, Sullivan King, Tchami, Tiësto, TNT, Regard, W&W, Will Sparks, Villain, Vini Vici, Yves V, VIIITO
Live:
Giolì & Assia, Satori, Tinlicker
Info:
http://www.balatonsound.com...
Popis:

start: 14:00, vstup: předprodej: www.balatonsound.com/cz

 
 
Na festivalu Balaton Sound vystoupí i český DJ Viiito

Už za pouhé 4 týdny vypukne největší beach párty v Evropě. Festival Balaton Sound nabízí špičku současné taneční a elektronické hudby v čele se jmény Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Carl Cox nebo Charlotte de Witte. A nebude na ní chybět ani český DJ a loňský vítěz soutěže DJ no.1 - DJ VIIITO, který festival zahájí ve středu 28. června na exkluzivní párty přímo na jezeře Balaton! Finální vlna vstupenek půjde do prodeje 9. června. Vstupenky za nižší cenu budou k dispozici jen do 9. června! Festival zveřejňuje detailní časový rozpis všech pódií. 

 

Pláž, slunce, beaty, ale hlavně párty na lodi!

Hlavní program festivalu Balaton Sound, který obsahuje desítky vystoupení světových hvězd taneční hudby, doplňují nyní i znovu obnovené Boat party. Po covidové pauze se vrací legendární párty na lodi, která korzuje přímo po vlnách Balatonu. Oslavu návratu a zároveň exkluzivní možnost zahájit Balaton Sound přímo z hladiny jezera dostal český DJ VIIITO, vítěz loňského kola soutěže DJ no.1, kterou zaštiťuje televize ÓČKO. VIIITO je známý svou skvělou selekcí house a techna, kterou doprovází živě na trumpetu. O zážitek tak nebude nouze!

https://balatonsound.com/cz/boatparties

Balaton Sound


Luxusní festivalový zážitek ve VIP zónách

To, že Balaton Sound každoročně pracuje na tom, aby nabídl víc stylové a nabitější VIP zóny, se projevuje na nebývale velkém zájmu o tento luxusní festivalový zážitek. Návštěvníci celkem ve třech obřích VIP zónách budou moci zažít luxusní servis, perfektní výhled na pódia nebo také zasloužený odpočinek. Právě odpočinek je letos hlavním tahákem, festival rozšiřuje VIP zónu u pobřeží jezera, takže nabízí ideální místo pro relaxaci nebo koupání v luxusním prostředí! VIP Sunset Beach nabídne lehátka s baldachýnem a pohovky. K dispozici bude koktejlový bar, ručníky zdarma a jako bonus zdarma thajská masáž.

Balaton Sound


Finální vlna vstupenek jde do prodeje již 9.6.

Čtyřdenní vstupenky za stávajících 249,- € je možné zakoupit pouze do pátku 9. června, pak se cena zvýší na konečných 269,- €. Pokud chcete zažít největší beach party v Evropě, rozhodně neotálejte a kupte si svou vstupenku co nejdříve. Balaton Sound je tady už za 4 týdny!

Balaton Sound


Bavit se dá i bezpečně

Před pěti lety zahájil Balaton Sound iniciativu, která má pomoci mladým lidem bezpečně se bavit. Letos se program Safety First dále rozvíjí a sdružuje odborníky z různých oblastí, známé interprety z párty scény a vyškolené dobrovolníky.

Mezi odborníky Safety First patří lékař toxikolog, sexuoložka, právník, odborník na prevenci kriminality a dvě mluvčí z maďarské párty scény, známí zastánci bezpečné zábavy. Iniciativa Safety First se zaměří také na zapojení a vzdělávání dobrovolníků. Dobrovolníci se mohou hlásit o dobrovolnické příležitosti prostřednictvím těchto internetových stránek. Více informací zde.

Balaton Sound


O festivalu Balaton Sound

Balaton Sound je jedním z největších evropských elektronických plážových open-air festivalů. Koná se každoročně od roku 2007 na jižním břehu maďarského jezera Balaton a vystupují na něm live acts i DJs z celého světa, od undergroundových talentů až po mainstreamová jména.

Balaton Sound 2023 se bude konat u maďarského jezera Balaton od 28. června do 1. července. Více informací najdete zde.

 
Balaton Sound otevře své brány už na konci června Balaton Sound 2023 oznámil druhou vlnu účinkujících Balaton Sound 2023 představil první jména programu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016