PARTYINFO

 

SAMA' ABDULHADI

Datum konání:
07.04.2023 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sama' Abdulhadi
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 23:00, vstup: 400,- Kč + poplatky www.roxy.cz

 
 
V klubu Roxy právě začal maraton techna
Palestinská rebelka Sama' Abdulhadi míří poprvé k nám

Sama' Abdulhadi je rebelka s příčinou. Po studiích na SAI Institute v Londýně se vrátila, založila umělecký kolektiv Union a začala pořádat akce po celém arabském světě. Její tvorba je elektrizující a katarzní, zároveň pro mnohé představuje víc než jen hudbu – hrdá a aktivistická Sama' Abdulhadi je považovaná za symbol svobody a odporu.

 

Mezinárodní uznání si získala mixem arabské hudby s technem a prohlášením: "Přestaňte mě vnímat jako Palestinku a holku, respektujte mě jako umělkyni," shrnuje Český rozhlas. Její strhující set v Boiler Roomu má víc jak deset miliónů zhlédnutí a patří tak mezi nejsledovanější vystoupení kanálu. V roce 2020 si získala pozornost z kontroverznějších důvodů, a to když byla zatčena během livestreamu Beatportu na posvátném místě poblíž Jericha.

Sama Abdulhadi


Její produkce zprostředkovává energii arabských technoparties, lidí žijících okamžikem. "V arabském světě to tak bylo vždy. Nevíš, co bude zítra, takže z davu cítíš opravdu intenzivní energii. Miluju, jak nás hudba dokáže odpojit od reality. Dokáže vytvořit utopickou bublinu a přenést nás do jiného světa," dodává DJka a producentka, která se na začátku roku 2023 chystá vydat debutové EP.




Se záměrem představit tvorbu za hranicemi Západního břehu Jordánska využívá svého vlivu. V české premiéře v Roxy představí Sama’ Abdulhadi úderný, otřásající set v pátek 7/4.

Instagram

web

Facebook

 

Nadcházející akce v ROXY Prague:

10/2 Andy C
11/2 Kobosil
17/2 Tsha
3/3 Hybrid Minds
9/3 Mezerg
10/3 Prospa
17/3 Climax: Mark Knight
20/3 Lola Marsh
24/3 Yotto
31/3 Fjaak
1/4 ANNA
7/4 Sama’ Abdulhadi
21/4 CLTX
22/4 Paolo Ferrara
28/4 Dax J
29/4 VTSS
13/5 Øtta
19/5 Skream
10/6 I Hate Models

 

foto: Samar Hazboun

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016