RECENZE

 

Hudební recenze: K.Sandra - "System"

Česká DJka K.Sandra se na taneční scéně pohybuje již od roku 2004, a znát ji můžete především díky jejím energickým a procítěným setům, ale také z německého rádia Minimalstation.de, ve kterém působila jako residentní DJka. V září letošního roku ovšem do světa vypustila svůj debutový release s názvem "System", na který se nyní podíváme.

 

"System" nabízí tři velmi povedené techno skladby - original mix a dva remixy, o které se postarali Elektrabel a Ronny Vergara. Remixy se nesou v duchu tvrdšího a temného hard techna, zní ovšem výborně, na párty budou jistě skvěle fungovat, a jsou tedy ideální volbou pro techno DJe. K.Sandřin "Original mix" je oproti tomu laděn spíše do příjemnějších poloh techna s prvky žánrů minimal a tech house, posluchače unese nejen dechberoucí basová linka, ale také krásná atmosféra a líbivé melodie, kterými se originál může pochlubit.

K.Sandra
"Original mix" se dokonale hodí na domácí poslech nebo na párty, která je zaměřena na lehčí polohy techna. Remixy si spíše vychutnáte někde v klubu na kvalitním zvuku, skrze který na vás bude proudit energie a hutné basy, jaké remixy nabízí. Release "System" je vskutku povedený a pokud jste si ho ještě neposlechli, měli byste to rychle napravit.

K.Sandra

Já osobně hodnotím tento release kladně, nejvíce mě chytil "Ronny Vergara remix", díky svým temným atmosférám a hutné basové lince, a "Original mix" nabízí kvalitní hudební zážitek díky svým líbivým melodiím a jemnějšímu "vajbu". Na debut to dopadlo více než dobře a už teď jsem zvědav, čeho se od K.Sandry dočkáme příště...

Jak jednotlivé skladby zní, se můžete přesvědčit na portálu SoundCloud.



Singl "System" vyšel 21. září 2015 na značce DSR Digital, koupit si ho můžete v digitální podobě například na portálu Beatport.

Sledujte také:

https://www.facebook.com/djksandra/timeline
https://soundcloud.com/djksandra
https://www.facebook.com/DSR-Digital-158213387562500/?fref=ts

stanjah

foto: archiv

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016