PARTYINFO

 

AQUAPHONIC 2002

Datum konání:
27.12.2002 - pátek
Místo konání:
Liberec - Novorenesanční lázně
DJs:
GAS main stage - Ian Void (Geushky, UK), Blow live (Xrecords), Michael Burian (Flesh/JPA), Orbith (Bassline), Hech (Umerkura), Miquel (Licker/Bassline)
U Merkura house stage - Patrick Bergman live, Mr. Pupitz, Sense, Maria.n, Lucky Bob
Jungle zone - Casper (CAN), Touchwood (Workshops), Lulu_rulez, Vaant, Eazy, Ladis
VIP chillout - Bart, Heykall & guests
Info:
http://www.aquaphonic.cz...
mike@aquaphonic.cz
Popis:
vstup 230/270 CZK
 
 
Ian Void - rozhovor Aquaphonic 2002 news
Aquaphonic 2002 s Ianem Voidem
Aquaphonic - v pátek 27.12. mají všichni milovníci taneční hudby možnost prožít poslední letošní víkend vánočně laděnou plavbou několika různými styly. Aquaphonic production opět servíruje do libereckých novorenesančních lázní pestrou hudební nadílku.
 
V pátek 27.12. mají všichni milovníci taneční hudby možnost prožít poslední letošní víkend vánočně laděnou plavbou několika různými styly. Aquaphonic production opět servíruje do libereckých novorenesančních lázní pestrou hudební nadílku. K hlavním tahákům party Aquaphonic '02 bude patřit britský DJ Ian Void, dva nejoblíbenější čeští DJové, Michael Burian a Orbith, živé vystoupení skupiny Blow a projektu Patrick Bergman. Čtyři různě dramaturgicky laděné prostory nabídnou umění mnoha dalších interpretů.

 Ian Void Hlavní hvězdou GAS main stage bude britský DJ a producent Ian Void. Majitel labelu a klubu Geushky již v ČR třikrát předvedl, jak vypadá set od DJe, který chce především bavit. Sekundovat mu budou další miláčkové českého publika, DJové no. 1 podle anket magazínů Xmag a Bassline, Michael Burian a Orbith. Filozofií party Aquaphonic je podpora živých vystoupení a kapel. Letos budou mít návštěvníci možnost vychutnat muzikantské umění kapely Blow, která právě vydává své druhé album Catch the light.

 Blow "Na letošní Aquaphonic se velice těšíme. Loni byla party vynikající, exkluzivní prostředí historických lázní dodalo akci patřičnou atmosféru, která se liší od jiných parties v klasických sálech," uvádí Andrej Želzjakov ze skupiny Blow. "Letos si s sebou přivezeme speciální dekorace, vztahující se k naší nové desce, a také zvukového inženýra, abychom vychytali zvuk na 200%. Také se těšíme na Iana Voida, se kterým jsme si zahráli na loňském Summer of Love a úplně nás dostal," dodává Andrej. Na velkém sále se dále představí spolumajitel obchodu a labelu U Merkura, DJ Hech, a majitel labelu Licker, DJ Miquel.

Druhá stage bude ve znamení house music U Merkura sound systemu, jako host se v živém vystoupení představí startrekový Patrick Bergman. Třetí stage bude patřit junglu v čele s DJ Touchwoodem, čtvrtá VIP chilloutu. Návštěvníci se mohou těšit na speciální dekorace, originálně naaranžované bary, akční míchané koktejly a spoustu překvapení. Nově zrekonstruovaný klub Liquid nabídne po skončení akce after party.

Party Aquaphonic '02 je realizována za podpory partnerů GAS jeans, Baraka, American Bull, Atlas.cz, Bassline, Xmag a Techno.cz. Speciálně vytvořená webová prezentace na adrese www.aquaphonic.cz nabízí aktuální informace, fotografie, mp3 a soutěže týkající se party a interpretů.

Bývalé městské lázně v Liberci jsou kulturní památkou, která byla postavena podle projektu vídeňského architekta Petra Paula Branga v letech 1900 až 1902 v novorenesančním slohu a
s interiérem v secesním slohu.

GAS main stage:

Ian Void (Geushky, UK)
Blow live (Xrecords)
Michael Burian (Flesh/JPA)
Orbith (Bassline)
Hech (Umerkura)
Miquel (Licker/Bassline)

U Merkura House Stage:

Patrick Bergman live
Mr. Pupitz
Sense
Maria.n
LuckyBob

Jungle zone:

Touchwood (Workshops)
Lulu_rulez
Vaant
Eazy
Ladis

VIP chillout:

Bart, Heykall & guests

Vstupné:

230 na místě a na www.bassline.cz
270 na místě

Předprodeje:

Liberec: Black Market, Klub Lázně
Jablonec nad Nisou: Disk Musik
Česká Lípa: Mira Gramodesky
Praha: Musicland
Pardubice: U Merkura

V případě jakýchkoliv dotazů, požadavků na doplňující informace či fotografie se na nás neváhejte obrátit.

Michal Hoblík
GSM: 724 012616, 608 875 200
mike@aquaphonic.cz
www.aquaphonic.cz
 
Aquaphonic 2002 v Liberci

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Aquaphonic 2002
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016