PARTYINFO

 

MEGA CLUB TECHNO 12

Datum konání:
26.07.2002 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sidecar (Roxy), Ladida (Beeswax), Nika 77 (Techno.cz)
special guest: Marco Lenzi (Eukatech, Molecular Rec./UK)
chillout: Hoffee, Tall

Popis:
laser by Overthere, video animation by Phase, lights by Technik, light show by LJ Technical
předprodej vstupenek: Ticketstream
 
 
Rozhovor s Marco Lenzim Dvanácté Mega club techno s Marco Lenzim
Marco Lenzi
 Marco Lenzi Producent, DJ, label manager a majitel vinylshopu Marco Lenzi je jednou z klíčových postav pro vývoj techno scény v Británii za posledních 10 let. Přesně před deseti lety si založil s u nás dobře známým Nilsem Hessem z projektu Get Fucked krám z deskama na Charing Cross Road v Londýně. Tento obchod se stal brzy významným místem pro rozvoj techna v UK, jmenoval se Silverfish.

Další významnou kapitolou v jeho životě bylo založení dnes tolik proslulého labelu EUKATECH, na kterém vyšlo bezpočet nahrávek špičkových interpretů z oblasti house/techno music. Právě pozice majitele obchodu a labelu způsobila to, že Marco je dnes jednou z nejvlivnějších osobností této scény a má dokonalý přehled o nově vznikající muzice.

Jeho láska k technu vedla k založení dalšího labelu, tentokrát orientovaného čisté na techno. Tato značka s příznačným názvem MOLECULAR Rec. má dnes ve svém portfoliu nejen desky interpretů jako Inigo Kennedy, Holy Ghost či Jamie Bissmire (Space DJz) ale i bezpočet kompilací, ale hlavně loopů, na které se poslední dobou soustředí.

Jeho zkušené DJské sety, které u nás známé třeba z festivalu SOL, nabízí decentní výběr whitelabelů a dubplates, poskládaných do unikátního celku minimálního a funky techna, takže nečekejte žádný "výplach" ale kultivované klubové techno, ostatně, jak je dobrým zvykem na nocích MEGA club techno.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Mega Club Techno
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016