PARTYINFO

 

SCREAMING THE TRUTH

Datum konání:
19.07.2002 - pátek
Místo konání:
Havlíčkův Brod - Vagon
DJs:
Daho & Ginger, Afix, Subsist
Live:
Portion Reform, Makaton
Info:
://...
Popis:
vstup 150 CZK
 
 
Rozhovor s Afixem
Portion Reform a Makaton v Havlíčkově Brodě
Již tento pátek 19. července se můžete zajet přesvědčit do havlíčkobrodského klubu Vagon, jestli se na akci Screaming the Truth bude opravdu vykřikovat pravda! Soudě podle toho, kdo do Havlíčkova Brodu zavítá, by se dalo říci, že půjde o takový techno koncert. Vystoupí zde totiž hned čtyři live acty! O projektu Portion Reform se mluví jen málo, protože sami aktéři této big techno group se snaží projekt udržet na zajímavé experimentální úrovni. Pro zájemce, kteří rádi vědí, na co jdou, jsme se pokusili stručně zmapovat činnost tohoto projektu.

Poprvé se název Portion Reform objevil v roce 1995 na desce Lino 9 labelu Downwards. Tehdy se pod tímto jménem skrýval osamocený Regis. Později přibral spoluzakladatele labelu Downwards Petera Suttona tj. Femala a newyorského producenta Davida Sumnera tj. Functiona, u kterého nebylo těžké prostřednictvím jeho labelu Infrastructure rozpoznat zájem o stejný styl hudby. Když Function zavítal do Anglie neváhal ho Regis vzít do svého studia a big techno projekt ve složení Regis + Female + Function byl na světě. Pak následovalo několik desek např. kompilace Hard Uducation, Lino 14 - Haaf, Lino 17 - Imbecile. Za nejkvalitnější a nejpřínosnější se dá označit jediné jejich album Supreme Negative, na kterém se nejvíce podepsal David Sumner (Function). Toto album je opravdovým skvostem, a přesto, že vyšlo už v roce 1998, převyšuje mnoho součastné produkce o několik řádů.

Se všemi členy formace Portion Reform vystoupí tento pátek v Havlíčkově Brodě také Steve Bailey tj. Makaton a zástupci českého techna Daho s Gingerem, Afix a Subsit. Podrobné informace najdete na www.hyperlink.cz/lanky/screaming.htm.
 
Přijďte vykřikovat pravdu!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Screaming The Truth
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016