PARTYINFO

 

ULTRA

Datum konání:
21.09.2002 - sobota
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
very special guest: Cari Lekebusch (Hybrid/SWE)
Toky (SK), Daho (NSW/Lunar)
Popis:
vstup 50/100 CZK
 
 
Ultra v Paradogsu
Nová techno noc klubu Paradogs se jmenuje Ultra. Tento večírek bude zaměřen na hostovaní nejlepších evropských a světových techno DJs. Večírek bude datumově nepravidelný, zato každé pokračování této party bude opravdovým svátkem pro fanoušky techna. Jako hlavní hvězda v premiéře večírku Ultra vystoupí ve speciálním 3 hodinovém setu světová techno hvězda, DJ a producent Cari Lekebusch (Hybrid/SWE). Po jeho boku se představí DJs Toky a Daho.
 
Nová techno noc klubu Paradogs nese název ULTRA. Tento večírek bude zaměřen na hostování nejlepších evropských a světových techno DJs. Večírek bude datumově nepravidelný, zato každé pokračování této party bude opravdovým svátkem pro fanoušky techna.

Jako hlavní hvězda v premiéře večírku ULTRA vystoupí ve speciálním 3 hodinovém setu světová techno hvězda - DJ a producent CARI LEKEBUSCH (Hybrid/Švédsko). Po jeho boku se představí DJ Toky (SK) a Daho (NSW/Lunar).

Vstupné na tuto party je tradiční - do 22:00 50 Kč a po 22:00 až do rána 100 Kč.

Další pokračování této party je plánováno na 8.11.2002 s již potvrzenou DJskou super star - Adamem Beyerem (jediné vystoupení tohoto DJeje tento rok v ČR!).

Line-up:

21:00 - 24:00 Toky (SK)
24:00 - 03:00 CARI LEKEBUSCH (special 3hrs set, Hybrid/SWE)
03:00 - 05:00 Daho (NSW/Lunar)
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Ultra s Cari Lekebuschem od Jukiho
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016