PARTYINFO

 

BLACK DRAK STORY

Datum konání:
02.11.2002 - sobota
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Posilovna
DJs:
Tvyks, Dys-Martin, Lillou
Info:
http://www.eastbase.cz...
Popis:
dračí dekorace, show room Maxistore, shop Vinyl.cz, meeting s Techno.cz crew, dračí performance, fresh fruits refreshment
 
 
Lillou: "Vzrušovala mě představa odjet někam, kde nikoho neznám a nikdo nezná mě."
Black Drak Story Tour
Říjen pomalu odchází, Black Drak nikoliv. Během pošmurných podzimních dnů se těšte na pokračování Black Drak Story, které se odehraje 26. října v klubu MC Posilovna v Mnichově Hradišti.
 
Říjen pomalu odchází, Black Drak nikoliv. Během pošmurných podzimních dnů se těšte na pokračování Black Drak Party, které se odehraje ve změněný datum 2. listopadu v klubu MC Posilovna v Mnichově Hradišti.

Black Drak Party připravuje agentura Eastbase ve spolupráci s hudebním serverem Techno.cz, vinyl obchody Maxistore a Vinyl.cz i produktem Black Drak. Poslední ze série těchto parties proběhla v ústeckém klubu Doma, kde ten večer návštěvníci vytvořili velmi příjemnou atmosféru. Dračí dárky, fresh fruit refreshment, mobilní shopík Vinyl.cz, show room firmy Maxistore, setkání se zástupci Techna.cz nebo speciální dračí dekorace vás čekají i tentokrát.

K poslechu, ale především k tanci, zahraje special host, který přislíbil účast v minulém týdnu a k němu Tvyks a Dys-martin, kteří společně připravují pořad French Connection pro Radio 1. Kromě toho se všichni 3 věnují producentské činnosti. Tvyks, který mimochodem stojí za jiným úspešným projektem Robodisco, před časem vydal singl Norr/Východ, na kterém spolupracoval s Hakanem Lidbo. Dys-Martina najdete na kompilaci Prague Loves Paris, reprezentující Pražský i Pařížský pohled na muziku. Pány doprovodí půvabná DJka Lillou, která ve svých začátcích sbírala začátky v Angli a nyní se chystá na pracovní výlet do Ruska.

Díky takovému line-upu můžeme očekávat velmi pestrou směsici všech možných druhů housu, konfrontovanou breakbeatem nebo elektrem. A kdo ví čím ještě... ;) Zdá se, že se určitě máme nač těšit!
 
Tvyks: "Není třeba se vzdávat předem." Black Drak Story tour

Reporty

 
Black Drak Tour
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016