PARTYINFO

 

X-MIX

Datum konání:
10.01.2003 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Agent, Džejár, Hyde, Miss Reny
Popis:
vstup 80 CZK
 
 
X-mix
Na pátek 10.1. připravil klub Fabric technojízdu jako řemen. Pozvání na již klasický a zavedený X-mix, na kterém se vystřídala celá česká špička, přijala tentokrát dvojice Agent a Džejár.
 
Na pátek 10.1. připravil klub Fabric technojízdu jako řemen. Pozvání na již klasický a zavedený X-mix , na kterém se vystřídala celá česká špička, přijala tentokrát dvojice masérů Agent a Džejár.

Agent vymetl již všechny technokluby a parties u nás v republice a hojně vycestovával i ven. Je znám především svých nekompromisným soundem a mnozí z vás již mohli slyšet i jeho producentskou práci z desek hraných ostatními DJi. Spolupracoval třeba se slovenským projektem Olga + Jozef, nebo s japonským DJem a producentem Takagi Itohem.

Džejár je znám svou výbornou technikou mixu, taktéž nekompromisním soundem a taky co by pořadatel známých akcí v Kutné Hoře a jejim okolí - jmenujme alespoň Christmas party. Společně pak s Agentem pořádají jeden velký a úspěšný letní festival /viz. soutěž/.

Tuto dvojici na X-mixu doplní taktéž zástupce něžného pohlaví - DJka Miss Renny, jejiž kvalitní hraní se stává ve Fabricu pravidelnost.

Party bude rozjíždět resident X-mixu a spolupořadatel úspěšné klubovky Luxus DJ Hyde.
 

Reporty

 
X-Mix
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016