PARTYINFO

 

FUTURE2BEAT – 2 YEARS ON-LINE

Datum konání:
07.03.2003 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Pod Lampou
DJs:
Jackill, Nipp, Molczik, Home, E-man
Info:
://...
http://www.futurebeat.cz/
Popis:
promítání party videozáznamů, výstava fotek, soutěž Foto roku 2002, tombola, dekorace
vstup 60 CZK (Futureclub 50% sleva), start 21:00
 
 
Future2Beat
Další pokračování úspěšné série kultovních plzeňských techno parties Future2Beat je opět konečně tu.
 
Další pokračování úspěšné série kultovních plzeňských techno parties Future2Beat je opět konečně tu. To není vtip přátelé, přibližně po roce se opět probouzí klubovka, tentokrát nazvaná Future2Beat - 2 years on-line, aby znovu podala důkaz, že klubová scéna v Plzni je jedna na vyspělé úrovni.

7.3.2003 se uskuteční již šesté pokračování, které je hned z několika hledisek vyjímečné. I nyní se můžeme těšit na kvalitní hudební produkci, silný zvukový aparát, videoprojekci a světelnou show.

Jako místo určení byl zvolen klub s jednou z nejdelších tradic na taneční scéně vůbec, a to plzeňské Divadlo Pod Lampou. Místo, které svou 10tiletou historií, zvukem a vůbec atmosférou má na české taneční scéně jen těžce ohrozitelnou pozici.

A čím, že je tato Future2Beat tak speciální? Už samotný název napovídá důvod oslavy, kterým je dvouleté výročí působení informačního portálu Futurebeat.cz na Internetu. Náš Futureclub za tuto dobu nasbíral více než 1100 zaregistrovaných členů a samotný server si vybudoval stabilní pozici mezi silnou webovou konkurencí. Dalším důvodem k party je spuštění nových sekcí jako on-line vinylshopu Needful Things Dje Kaisersozeho, obsáhlá databnka audio loopu a databaze českých producentů, SMS brány a v neposlední řadě nové flashové prezentace bookingu Futurebeat (bude spuštěno během pár dnů), kterému se dostalo i svěžích personálních změn. Party bude spočívat v oficiálním představení DJs: Molczik, Home, E-man a stálic naší agentury producentů a DJů Jackilla a Nippa. Těšit se můžeme na styly od melodického deep techna až po stále populárnější electro.

Ale to stále ještě není vše. Čeká Vás výstava party fotek, v rámci které proběhne i vyhlášení výsledků soutěže Futurefoto roku 2002, promítání videozáznamů z plzeňských parties, tombola o prďácké ceny, kultovní "lampovský" zvuk, klasická light show a dekorace.
A to nejlepší nakonec: akce začíná ve 21:00, poběží celou noc a to za cenu pouhých 60,- Kč a pro členy Futureclubu za polovinu!

Takže neváhejte a přijďte pogratulovat největšímu informačnímu médiu taneční scény v Západních Čechách, dobře se pobavit a třeba i vyhrát nějakou tu cenu, věnovanou do soutěže firmou Hitter, ale i samotnými členy Futurebeat crew. :) Takže rozhodně je na co se těšit.
 
Nový Futurebeat booking

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Narozeniny serveru Futurebeat.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016