PARTYINFO

 

ULTRA

Datum konání:
14.03.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Daho, Pietro
special guest: Marco Bailey
 
 
Profil Marca Baileyho
Marco Bailey narozen 20.06. 1970 se začal DJingu věnovat v osmnácti letech. Od svých prvních hudebních vlivů v podobě new wave, funku a hip-hopu se přes new beat a house dostal k technu, které se stalo jeho doménou. V rámci své techno profilace se vyšplhal za 15 let DJingu na samotnou evropskou techno špičku.
 
 Marco Bailey Marco Bailey narozen 20.06. 1970 se začal DJingu věnovat v osmnácti letech. Od svých prvních hudebních vlivů v podobě new wave, funku a hip-hopu se přes new beat a house dostal k technu, které se stalo jeho doménou. V rámci své techno profilace se vyšplhal za 15 let DJingu na samotnou evropskou techno špičku. Ve své rodné Belgii je považován za nejpopulárnějšího techno DJ s vyhraněným a přesným stylem mixování.

Jeho popularita však není ohraničena pouze evropským formátem. Což dokazuje obrovský zájem o jeho osobu po celém světě. Japonsko, Taiwan, USA, Brazílie, to je jen krátký seznam míst kde své sety odehrál. Marco Bailey většinou vystupuje po boku djs jako jsou Carl Cox, Jeff Mills, Svan Vath, Umek, nebo DJ Rush. Stejně jako tyto osobnosti světové taneční scény i on své desky vydal a vydává u známých labelů jako in-tec Rec., Primate, Pornographic Recordings a Session Recordings.

Vystoupení Marca Baileyho v Paradogsu na večírku Ultra dne 14.3.2003 se dá směle označit jako svátek všech techno nadšenců. Po jeho boku se tentokrát přestaví DJs Daho a Pietro.
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Ultra s Marco Baileym
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016