PARTYINFO

 

FUTUREBREAKZ VS MESSAROSH

Datum konání:
16.04.2004 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Paul B (RUS), Ethernal Optimists (Extdust), Forest (Kitjof.Com), Junkett (Dvoika.Troika) & guest
Popis:
vstup 130 CZK
 
 
Futurebreakz vs Messarosh
Paul B
Pavel Burakov patří spolu se Alexem Sta a Subwave k čelním představitelům ruské zlomené scény. O drum´n´bass se začal vážně zajímat v roce 1997.
 

Pavel Burakov patří spolu se Alexem Sta a Subwave k čelním představitelům ruské zlomené scény. O drum´n´bass se začal vážně zajímat v roce 1997.

O dva roky později vytvořil společně s dvěma dalšími ruskými producenty první významnější projekt - Sounds Of Infinity. V Rusku si tak získali slušnou popularitu, nicméně na mezinárodní scéně byli stále poměrně neznámí (jejich track "Crypt" vyšel pouze na CD Drum & Bass Convention 002).

Situace se změnila v létě roku 2001, kdy se Paul B dal dohromady s Alexem Sta a společně udělali pár tracků, které zaujaly Dj Trace, majitele labelu DSCI4. Zde jim také v roce 2002 vyšel první singl "The Lick/Gladiators", který spolu se singlem "Bad Ambition/Digital Symphony" od Subwave na Tech Itch Recordings znamenal definitivní průlom ruských producentů na mezinárodní úrovni.

V současné době mají Paul B a Sta na svém kontě celou řadu releasů (především na DSCI4) a jejich skladby můžete slyšet v setech takových veličin jako Kemal, Optical, J Majik či Grooverider. Kromě Sta spolupracoval Paul B rovněž s dalším nadějným nováčkem Dissidentem.

Výsledek jejich práce s názvem "Technecium" pak vydal Renegade Hardware. Vedle toho se Paul B navíc osvědčil jako schopný DJ - mimo live vystoupení po celé Evropě se s jeho pojetím drumandbassu můžete seznámit také prostřednictvím řady studiových mixů pod názvem "Nuborn", které je možné si poslechnout na stránkách jeho nově založeného labelu Step2Zero.

Na této značce zatím vydal jeden singl "U And Me/Massacre" a do budoucna chystá EP s tracky Dissidenta, ukrajince Sunchase a američana Realtime.

Takže pokud se vám líbí syrový a temný sound vydatně živený tranceovými a technoidními prvky, Paul B vás určitě nezklame.

 

Reporty

 
Report z Futurebreakz vs Messarosh
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016