PARTYINFO

 

STODOLA 2004

Datum konání:
15.05.2004 - sobota
Místo konání:
Střechov nad Sázavou - Stodola
DJs:
Pat Heart (Fr, Vivacity), Airto (Roxy, Golfo), Rai (Roxy), Radio (Golfo), Bo.dan, Lana, J_cob, Wega, Turtlesquad DJs, MC P.E.Z.
Live:
Face 2 Face
Info:
http://www.bukanyr.cz...
Popis:
start 16:00, vstup 180 CZK
 
 
Face 2 Face na Stodole Fotky z příprav Line-up
Stodola 2004
Stodola 2004 se bude odehrávat v sobotu 15. května v kempu Střechov nad Sázavou, kde se nachází již v názvu zmíněná, pro nepřízeň počasí kvalitně zastřešená stodola se zvukem o výkonu 3,2 KW, spoustou světel a dokonalými dekoracemi od Golfo, ve které se bude odehrávat podstatná část večera.
 

chatky k ubytováníAkci pořádá houseboat U bukanýra a partička spřízněných duší Golfo. Jedná se o nevšední mejdlo v přírodě s kapacitou omezenou na 300 bailadores.

Místem činu bude v sobotu 15. května kemp Střechov nad Sázavou, kde se nachází již v názvu zmíněná, pro nepřízeň počasí kvalitně zastřešená stodola se zvukem o výkonu 3,2 KW, spoustou světel a dokonalými dekoracemi od Golfo, ve které se bude odehrávat podstatná část večera.

Jsou pro vás přichystány také další vychytávky jako ubytování v chatkách, gril, Vencova čajovna, půjčovna loděk, hřiště na nohejbal a v neposlední řadě také koktejlový bar Zdeňka Pankáče, mistra ve svém oboru, který vám nabídne vše na co si vzpomenete a i to, co by vás ani ve snu nenapadlo.

mainstagePárty nebude probíhat  jen ve stodole. Již od 16:00 hod. odpoledne vám budou pěkně venku na sluníčku hrát  Bo.dan, Wega, Lana, J_cob a Turtlesquad DJs z bukanýrského bookingu Bukanyr.cz, kteří vás připraví na velmi dlouhý večer.

Stodola 2004 je akcí vracející se ke kořenům konání tanečních parties v Čechách. Není to žádný velký open air, ale přesto line up slibuje velkou porci hudebních zážitků počínaje live vystoupením  Face 2 Face (20:00 hod.).

stodolaS nadšením očekávaný set Pat Hearta, cestovatele po tanečních scénách různých zemí a nyní žijícího v Čechách, doplní jej Roxy djs Airto a Rai, jezdec stáje Golfo dj Radio, svůj hlasový rozsah předvede MC P.E.Z a na bonga zahraje Pepino, který doladí velice živě pojatý koncept nálady celého večera.

Vstupné s dopravou je 230,- Kč, bez dopravy 180,- Kč , ubytování v chatkách je 100,- Kč na osobu.

www.bukanyr.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření pořadatelů k akci Stodola 2004
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016