PARTYINFO

 

REGGAE ETHNIC SESSION 2004

Datum konání:
04.07.2004 - neděle
Místo konání:
Žizníkov - Open air
DJs:
Pro Sound, Liquid A, Dr.Kary, General Kryshpeen a další
Live:
Banco De Gaia, Caňaman, The Buccaneers, Tigris, Regata 69, Tumbao, Polemik, Karavana, Al-Yaman, TI-DI Tade, YoYo Band, Buty, Švihadlo, Čankišou, Sto Zvířat, Urban Bushman, Feger Fekete Kerek, Sultan Soliman a další
Info:
http://www.reggaefestival.cz
Popis:
předprodej 430 CZK, na místě pátek–neděle 490 CZK, sobota+neděle - 400 CZK, neděle - 190 CZK
Náš komentář: Asi největší sraz rastamanů v Čechách proběhne letos už popáté! Vedle bohatého seznamu učinkujících je připravena i řada doprovodných akcí jako například projekce, bubnování, míčové hry, tetování, ohňová show a spousta různých workshopů. Navíc koupání je v dosahu, takže opět doporučujeme!
 
 
V Žízníkově jako na Jamajce
Reggae ethnic session 2004
takový je příznačný podtext pátého ročníku hudebního festivalu zasazeného do krásné přírodní scenérie. Reggae Ethnic session 2004 se koná v Žízníkově u České Lípy ve dnech druhého, třetího a čtvrtého července.
 

Tato akce se stala doslova mekkou všem milovníkům dobré muziky. Postupem času se z ní stala největší reggae, ethno a ska akce u nás.

Organizátoři se snaží ve spolupráci s partnery JahMusic a Dílna film Praha rozdávat pohodu, radost a vzájemnou toleranci. Je to opravdu 3-denní, nevšední akce plná překvapení a nových přátel. Pořadatelé letos také usilují o mezinárodní zastoupení z řad interpretů i návštěvníků. Preferují osobní přístup k lidem a snaží se o to, aby si každý odnesl plno pozitivních zážitků, které je posílí v dalším životě.

Na letošní hlavní scénu, kterou bude uvádět Richard Tesařík z Yo Yo Bandu dorazí 25 kapel. Největším lákadlem bude bezesporu britská formace BANCO DE GAIA. http://www.reggaefestival.cz/banco.htm

Z dalších zahraničních skupin je třeba připomenout španělský Caňaman, rakušany The Buccaneers, Tigris z Maďarska, americkou Regatu 69, Tumbao z Polska, slovenské Polemik či mezinárodní formaci Al-Yaman.

Z domácí, neméně zajímavé scény se nesmí zapomenout na Yo Yo band, Buty, Čankišou, Sto Zvířat, Švihadlo, Urban Bushman, Feher Fekete Kerek, TiDiTade, Sultan Soliman, Vertigo, Karavana, Ilam, Kapraska a další.. aktuální info na http://www.reggaefestival.cz/news_preview.php .

Druhou stage bude obsluhovat ve spolupráci s JahMusic na 30 selektorů z různých koutů naší planety především ve stylu Dancehhall, od pátku až do neděle prakticky non-stop. Určitě stojí za zážitek Djs jako je Pro Sound Liquid A, Dr.Kary, General Kryshpeen, Basment Pirates, Mighty Lemon, Supafly, Bingi Dem Kru, B.Rocka, Papapot, Mr.Andel, Scarefase, 1Heartman a spousta dalších..

Třetí scéna je věnována odpočinkovému chill out prostoru s kinem a dobrým jídlem od Dílny Praha, na programu jsou experimentální filmy, video art, animace a příjemná hudba.  Dále se zde představí pražský experimentální  dj L2.

Festival doplní velkoplošná projekce Dílna film, work shopy např. taneční, rukodělné, bubnování, malování, míčové hry, tetování, ohňová show, velká non-stop jídelna, vegetariánská a asijská kuchyně, čajovny, bary, stánky s ethno předměty, masáže, žonglování,  své zastoupení zde budou mít Drop-in, K-Centrum atd..( koupání v dosahu !!! ) Brány festivalu se otevřou v pátek ve 14.00 hod. a předpokládaný konec je
stanoven na neděli.

v cca.21.00hod. je zde možnost zůstat přes noc až do pondělí 5.7. Parkování a
stanování v areálu festivalu je zdarma.

K pití je pro Vás  připraveno vynikající vychlazené pivo Gambrinus....

Vstupenky jsou v předprodeji v síti www.ticketstream.cz nebo na
www.reggaefestival.cz na dobírku, nebo na tel.: 487 523 931, dále CD shop
Radost, Bělehradská 120, Praha 2.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Reggae Ethnic Ska Session
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016