PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
04.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ladida, Orbith, Oswald (smiile, SK)
Chill out: Biji & Denia (smiile, SK)
Popis:
start 22:00
 
 
Elektra
Červnové vydání eklektického večírku Elektra opět slibuje býti událostí, spojující v sobě hudební zajímavost a rozjetý mejdan.
 

Červnové vydání eklektického večírku Elektra opět slibuje býti událostí, spojující v sobě hudební zajímavost a rozjetý mejdan. Speciální host DJ Oswald sice pochází „pouze“ ze Slovenska, však menší známost jeho jména v ČR vůbec neznamená „menší“ kvalitu. Kufr plný velmi originálních a v ČR takřka neslyšitelných electro desek, suverénní technika mixu a výborný smysl pro stavbu setu řadí totiž OswaldaA na úroveň těch nejlepších DJs.

Jeho velmi zajímavé electro, zahrané s radostí a energií, jíž si drží právě hlavně „nehvězdní“ DJs, doplní oba naši residenti. Ladida si dlouho hýčkala status domácí „DJane nr. 1“ a stále je jedním z našich v zahraničí nejúspěšnějších DJs, čemuž se vzhledem k jejím hybným techno setům není co divit. Druhý rezident, po loňském prvním místě v současnosti druhý nej DJ ČR (dle prestižní ankety Dance Awards), Orbith je pak již notoricky známý svými vpravdě neodolatelnými electroclash/electropunk/techno/retro sety, při nichž je skutečně těžké zůstat v klidu.

Připraven bude též chillout, nabízející zase jiný – klidnější - pohled na dnes velmi populární electro, servírovaný dvěmi zručnými slovenskými DJane  - Biji a Deniou. I tyto dámy mají značně jiný obsah DJ bagů, než jsme u většiny electro DJs zvyklí, a i u nich, stejně jako u jejich „smiile agency“ kolegy Oswalda, se jedná o jinou, velmi poučnou, inovativní a rozhodně zábavnou variantu. Ostatně, BIJI nám své kvality již ukázala na hlavní stagei Elektry v únoru a publikum vypadalo velmi spokojeně.

Audio zážitek doplní opět ověřená Phase videoprojekce a osvětlovat budou profesionálové z Wild Music. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese tickets@roxy.cz. Těšíme se na vás tedy první červnový pátek (4.6.) v Roxy na Elektře.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!

Line-up:

22:00 - 00:00 Ladida
00:00 - 02:00 Oswald
02:00 - 05:30 Orbith
 
Chill-out: Biji & Denia

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Elektry od Pava
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016