PARTYINFO

 

MAY BEE

Datum konání:
12.06.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Versus stage: Sayko (exklusive techno set), Thomas Layer vs. Nailer, Dave Fish feat. Marthen & Karel Heřman, Kaiser Soze vs. Patricia, Jergen vs. Hubiss, Subsist vs. Molczik, Bernie vs. Radan Mach, Leo Lycra vs. Michael Scuberman, Lin Hi vs. Clara Bailar, 32nd May feat. Andy Warhol, C.B.K. vs. Neuro, Cross vs. Master G, Philly vs. Navr, Dialect vs. Reznyk
D"n"B & Dub stage: Sayko, Touchwood, Dustman (liveact), L.P.D. & MC, Machine Fun/ck Specialist, Overflow, Zmetek, Cynyk, Rybosh, Freakox
Techno stage: Monotype (Techno.cz), BB Mike, Ambitech, Hydrophonic, Thomsonic, Filharmonik, Selector ix, Maser aka Mark Ogen, Moonrise, Zigy, Blex
V.I.P. stage: Fly, T.O.M., RoboTech, RaveBoy
VJs: Ybuko, Prdow, Hos616, Radim Prager, Sho
Live:
London Underground, Dustman, Dave Fish feat. Marthen & Karel Heřman, 32nd May feat. Andy Warhol
Info:
32may@exwired.org
 
 
Lineup
May Bee
May bee je volným pokračováním loňské akce Babylon Hall 9 ne které se tehdy představilo úctyhodných 36 DJs na dvou pódiích. Letos se představí v brněnském klubu Fléda 63 účinkujících (DJs, VJs a liveactů) na 5 scénách.
 

MAY BEE je volným pokračováním loňské akce Babylon Hall 9 ne které se tehdy představilo úctyhodných 36 DJs na dvou pódiích. Letos se představí v brněnském klubu Fléda 63 účinkujících (DJs, VJs a liveactů) na 5 scénách.

Fléda tedy bude hostit celkem 5 scén. Hlavní Versus stage bude hudebně velmi pestrá a jak již napovídá její název k vidění bude velké množství střetů a soubojů. Lákavým soubojem jistě bude vystoupení Thomase Layera s Nailerem, Clary Bailar s Lin Hi, Subsista s Molczikem či KaiserSozeho s Patricií. Chybět nebude ani oslavenec 32nd May, který se spolu s flétnistou Andy Warholem předvede v minimal half-live actu. Lahůdkou na Versus stage bude jistě i vystoupení Davea Fishe s Marthenem, které „okoření“ svým zvučným hlasem frontman skupiny Čankišou Karel Heřman a pomyslnou třešničkou na dortu se stane Saykův exkluzivní techno set.

V pomyslném pořadí je na druhém místě D'n'B & Dub stage, na které se mimo dubové London Underground a Dustmanův live act představí i Sayko, L.P.D s MC, Machine Fun/ck Specialist, Touchwood či Overflow. Tato stage bude umístěna vedle prvního baru.

Dalším stylem, který dostane samostatný prostor navíc je techno. Techno stage bude sídlit v pravém traktu Flédy a představí se na něm například Ambitech, BB Mike, Thomsonic, Hydrophonic, Selector ix či Filharmonik. Lahůdkou by měl být set člena prestižního Techno.cz bookingu Monotypa.

V čajovně bude sídlit HaWran. Nebojte se, není to žádný indián či duch. HaWran patří k nejlepším chill outovým bavičům a svůj um již dostatečně prokázal svými vystoupeními na Citadele. Po jeho boku se představí, dnes již legendární, Peter Pea a Subsist.

VIP stage se bude nacházet v prostorách sousedících přímo s pódiem hlavní Versus stage. Zde se představí zatím tyto potvrzená jména: RoboTech, Fly, Aleš Bleha, RaveBoy a T.O.M.

Zvuk bude, jak tomu je již ve Flédě pravidlem, kvalitní a světelný park dostačující. Zajímavostí je projekce na Versus stage, kterou se pochlubí na plátno 8x6metrů VJs Ybuko, Prdow, Hos616, Radim Prager a Sho. O půlnoční performance se postarají členové taneční skupiny DMC dancers.

May Bee se tímto zapisuje jako největší „klubovka“ v ČR.

Na May Bee se bude ale i především oslavovat. Hned troje narozeniny tu budou zapíjet 32nd May, DJ Philly a VJ Radim Prager.

Ti, kteří při vstupu prokáží (předložením OP), že jsou narození v týdnu od 25.05. do 32.05. :o) mají již tradičně vstup zdarma.

Všichni jste srdečně zváni.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Maybee
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016