PARTYINFO

 

IN DA BUSH

Datum konání:
20.08.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Storm (Metalheadz - UK), Ghonzales, IM Cyber (Roxy booking)
Line-up:
22:00 - 01:00 Ghonzales
01:00 - 03:00 special guest Storm
03:00 - 05:30 (06) IM Cyber

chillout: Kaplick & Saku
 
 
Páteční Bush v Roxy se Storm
Na srpnové pokračování Bushe si Roxy promotion po dlouhé době opět přizvalo hosta ženského pohlaví. A nutno říci, že ne jen tak ledajakého; vždyť djane Storm stála s Goldiem a Doc Scottem u vzniku a chodu kultovní ostrovní značky Metalheadz.
 

Na otázku kdo jí hudebně nejvíce ovlivnil, často s oblibou říká, že Grooverider, ač to není technický dj, jí naučil vybírat desky, Fabio způsob jak sdělit lidem příběh setu, a Randall jí pomohl zdokonalit se v mixování, takže je zřejmé s jakými formáty se tato sličná děva kamarádí a je určitě příjemným faktem, že to na ni zanechalo trvalé stopy - alespoň co se djského umu týče. Její set bude rozhodně příjemným vrcholem drum’n’bassových prázdnin!

Nebudou samozřejmě chybět oba rezidenti Bushe – IM Cyber a Ghonzales, v chilloutu potom zahraje rezident Breaksome – dj Kaplick a také Saku (oba breakbeat.cz). O projekci se postará VJ Clad a o světla Technical design.

Bush začíná jako obvykle v deset večer a samozřejmě stále platí, že první hodinu je vstup o 50kč levnější. Lístky lze také s desetiprocentní slevou zarezervovat přes formulář na www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report: DJ Storm In Da Bush
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016