PARTYINFO

 

SOLIDSTEEL NIGHT

Datum konání:
15.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Ollie Teeba (Herbaliser, Ninja Tune/UK), DK (Ninja Tune/UK), Sparky Ninja (Ninja Tune/UK)
Info:
http://www.radostfx.cz
mk@radostfx.cz
 
 
Solid Steel Session II
V pořadí druhé vydání rezidentní noci labelu Ninja Tune v Praze, nesoucí název Solidsteel night session II, se opět hlásí ke slovu a přináší sebou událost měsíce října, kterou byste si neměli v žádném případě nechat ujít.
 
Jako hlavní host večera pražského klubu RADOST FX se nám představí jeden ze zakladatelů a lídr 7-členého seskupení  The Herbaliser Ollie Teeba, který nám zaserfuje na své hudební vlně ukázkově řízeného hip-hopového beatu kombinovaného s groov funkem, jazzem, skrečemi a to vše na orchestrální úrovni vystihující jakoukoli náladu či moment.

Ti co měli možnost shlédnout první díl Solidsteelu s DJ Food mi jistě dají za pravdu, že tito umělci vybočují z nekonečné řady DJ’s a dopřávají lidem nejen kvalitní hudební ale i vizuální zážitek, zkrátka a dobře je RADOST se na ně dívat

Support tak jak v prvním dílu zastane DJ DK a představí se nám i nový rezidentní člen Sparky Ninja oba z Velké Británie. Podtrženo sečteno tu máme první zcela kompletně zastoupenou ninjovskou noc v Praze, která bude doplněna o nevšední dekorace  a VJ show "strýčka Jedličky", která měla velký ohlas u publika a přispěla tak ojedinělé atmosféře noci. Nuže…..oprašte svá kimona, dorazte do Radosti FX a užijte si jedinečnou hudební lahůdku face to face:)
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Solid Steel II od FlyBoyEdy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016