PARTYINFO

 

OVERGROUND

Datum konání:
11.09.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Chloe (France, Karat, Kompakt), Oswald (s.m.i.i.l.e., SK), Petr Mik. (Significant Other, Lex rec.)
cocktail room: Biji, DJ Denia (s.m.i.i.l.e., SK)
Popis:
start 22:00, vstup 150 CZK
Sponsored by Smart Wings - návštěvnická soutěž o 2 zpáteční letenky do Paříže !!!
 
 
DJ Chloé
Mademoiselle Chloé začala svoji kariéru v roce 1996 a to hned v legendárním klubu Biarritz, který byl v té době považován za přímo rajský klub pro nastupující generaci francouzské house music.
 

Od tohoto momentu již hvězda DJ Chloé stále stoupala a roku 1998 již měla dvakrát za měsíc svůj rezidentní večer v dalším slavném klubu Pulp v Paříži (společně s DJ Jennifer). V následujícím roce podnikla velké světové turné, během kterého hrála po celé Evropě, v USA, ale například i v Číně.

Ve stejné době začala také produkovat svoji vlastní hudbu a to sice nejdříve ve společnosti dalších dívek v ostrejším live grrrrls bandu a po té pod svým jménem tradiční taneční tracky. Opravdový průlom nastal v roce 2001, kdy na labelu Karat vyšel její singl Erosoft. Na této desce můžete slyšet hudební postupy a zvuky (včetně jejího zpěvu) tak typické pro sound, který se nejčastěji označuje jako electro house a minimal house a který ve stejné době začala do světa šířit například i Miss Kittin.

Do této doby spadá I vydání CD s názvem  "Mezzanine de l'Alcazar Vol. 2", které Chloé namíchala v klubu stejného jména a které se pro tento styl stalo téměř kultovním. Další aktivity této francouzské dýdžejky a producentky nabraly nejvyšší obrátky a tak můžete narazit na její remixy pro Avril, Scratch Massive a další, stejně jako na její nové kompilace "I Hate Dancing" a  "Electro Funk", který vychází v těchto dnech na labelu F Com.

Ještě než se dočkáme jejího nového autorského alba, jehož vydání je plánováno na začátek příštího roku, vyrazila Chloé na třetí světové turné, v jehož rámci se premiérově zastaví i u nás - v sobotu 11. září v klubu Mecca!

www.dj-chloe.com

 

Reporty

 
Overground s DJkou Chloé
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016