PARTYINFO

 

CABARET VECTIF

Datum konání:
01.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Loutka, Lucas, Chriss Sadler, Čoky
Popis:
30. narozeniny DJe Vectifa
rybí hostina, strip show
 
 
Pozvánka na oslavu Vectifových třicátin
Trvalo to celých 30 let a nakonec to muselo přijít. Život se mi láme do té lepší poloviny. Začaly mi opět dorůstat vlasy a cítím se v plné síle. Mé sportovní výkony jdou po deseti letech bez pohybu opět rapidně nahoru, pro ženy jsem čím dál atraktivnější a fyzicky i psychicky jsem konečně dozrál.
 

Moji milí,

Trvalo to celých 30 let a nakonec to muselo přijít. Život se mi láme do té lepší poloviny. Začaly mi opět dorůstat vlasy a cítím se v plné síle. Mé sportovní výkony jdou po deseti letech bez pohybu opět rapidně nahoru, pro ženy jsem čím dál atraktivnější a fyzicky i psychicky jsem konečně dozrál.
 
V pátek 1.10.2004 oslavím v klubu Radost FX své 30. narozeniny. I dnes si vzpomínám, kdy jsem se jako úplný mrňous snažil dopočítat, v kterém to roce mě tato událost potká. Šli jsme zrovna s klukama Červenýma po Hronově s klackama v ruce a hráli jsme si na indiány. Ten rok jsme tenkrát určili, dnes mohu jen z hrůzou konstatovat, že se nijak neposunul ani neoddálil, prostě přišel přesně tak, jak jsem si tenkrát spočítal a že jsem to spočítal sakra dobře.

Když se tak ohlížím zpátky přijde mi lepší se raději neohlížet, protože ať je to jak je to, už je to pryč. Když jsem se kdysi vrátil po 3 letech z Anglie, první, co mě doma napadlo bylo: „A co jako teď?“  Byl jsem tam 3 roky, ale teď jsem zase zpátky a můžu se tak maximálně koukat na fotky. A takhle je to se vším. Je to super, ale za chvilku je to pryč a zůstanou jen ty vzpomínky. Vzhledem k tomu, že se se mnou pořád něco děje, už se mi pletou i ty vzpomínky a zážitky... Je toho zkrátka dost a mě to takhle baví.

V pátek 1.10.2004 se tedy nebude vzpomínat, ale bude se kalit, jak to jen nejlépe dovedeme, protože až pak půjdeme spát a probudíme se, už to bude všechno zase pryč a budeme muset uchystat něco jiného. Tak to mám pořád. Chystám Vám zábavu a doufám, že se Vám tahle bude líbit.

Zahrají moji největší kamarádi, takže nemůže chybět Chris Sadler a „malej“ Lucas, taky ten nejšílenější, kterého mám, černej ďábel Čoky a musí tam být „Táta“ Loutka, kterého mám prostě rád, protože je takovej, jakej je a hraje jako Bůh.

Mnozí z Vás vědí, že chytám ryby. Již několik let jsem je všechny pouštěl. Tentokrát udělám výjimku a poslední večery před oslavou se budu snažit nachytat štiky a candáty na velikou rybí hostinu, která bude následovat. Já chytám a vše připraví FX maestro René. Těšte se na kabaret a nemůže chybět strip show a nikdo, ani já nemůže tušit, jakou šílenost si zase uchystá Čoky. Tentokrát budu vybírat opravdu pečlivě a když neseženu něco opravdu lahodného, bude se muset svléknou moje krásná přítelkyně :o)

Těším se na Vás, uvidíme se a připijeme si spolu v pátek 1.10.2004 v klubu Radost FX.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z oslavy Vectifových třicátin
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016