PARTYINFO

 

AFTER HARVEST

Datum konání:
26.11.2004 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Dreazz (NL), Falcon (NL), Harsh (NL), L Plus (SK), Inspiral X62, Yura
MCs: Dart (NL)
Popis:
vstup 200 CZK
 
 
DJs a MCs na After Harvest ve Fabricu
Ostravský vinyl shop Triple Vision Ostrava a distribuční společnost Triple Vision CZ, pro Vás připravili na pátek 26.11.2004 již třetí ročník úspěšné drumandbassové noci After Harvest, která se už tradičně odehraje v ostravském klubu Fabric.
 

Párty-reporty i ohlasy návštěvníků z druhého ročníku Afterharvest nám dali zapravdu, že volba DJs + MC je opravdu tou správnou. Proto jsme pozvali opět ELEMENTZ crew z holandského Rotterdamu. A tak se můžete těšit na hypnotický, ale přitom velice energický set dj DREAZZe, který Vás nechá zapomenout na čas.

Pořádnou dávku pěkně nabroušeného a našlapaného tech-stepu, do Vás nahustí dj FALCON a určitě nezapomene na své horké novinky. A podobně se na Vás připraví i nejmladší člen Elementz crew dj HARSH, oproti minuloročnímu B2B setu s dj Pambem Vám to letos naloží sólo. Celou tuto dnb show made by holland doprovodí ostravou milovaný mc DART.

Letos jsme se rozhodli noc ještě zpestřit o předního zástupce slovenské dnb scény, dj, který nedávno podepsal smlouvu na vydání desky s tak velkým anglickým labelem, jako je Moving Shadow. Tohoto dj-je pravděpodobně většina z vás zná pod jménem dj LARRY, které si nedávno změnil na dj L PLUS. Ten v Ostravě zastoupí známou bratislavskou Signal crew.

Českou scénu a zároveň českou pobočku Triple Vision zastoupí havířovský rodák, žijící v Praze dj YURA, který noc odstartuje. A naopak jako poslední Vám zahraje ostravský dj INSPIRAL X62 z crew Dvoika.Troika, který celou noc jak se patří ukončí. Tak jako minulý rok při zakoupení vstupenky v předprodeji v TRIPLE VISION OSTRAVA obdržíte ZDARMA EXLUZIVNÍ PROMO CD!!!

Prvních 200 zájemců si může vybrat z Promo setu dj Inspiral X62 a producenta Sub.D.Visionz.  Vybírat si můžete od 15.11.2004 ve vinyl shopu TRIPLE VISION OSTRAVA – 28.Října 82, Ostrava-centrum (vedle Frýdlantských mostů) a to v pondělí – pátek, 12 – 18 hod.

Více info na: www.dvoikatroika.cz

 
After Harvest

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z After Harvest od Nexise
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016