PARTYINFO

 

NOČNí SMĚNA 005 / PĚTILETKA

Datum konání:
11.11.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Casta
DJs:
Czernobyl aka Sven Hanke (D), Nailer (AON), Daho + Ginger (Nula2), Pety (Turn-off), Torres (Devilandangel.wz.cz), Sanny (Sever sound)
Info:
http://www.sever.techno.cz
daho@nula2.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
20:00 - 21:30 Sanny (sewer.techno.cz)
21:30 - 23:00 Pety (turn-off.cz)
23:00 - 00:30 Nailer (aon)
00:30 - 02:00 Daho+Ginger (Nula2)
02:00 - 03:30 Czernobyl (DDR)
03:30 - 05:00 Torres (devil & angel)
 
 
Noční směna začíná už dnes večer Noční směna: line-up
Noční směna v novém prostoru
Severočeská klubovka Noční Směna se stěhuje z klubu Escape do liberecké Casty. Nejbližší pokračování se chystá na 11. listopadu a dostane podtitul "Pětiletka". Za gramofony se postaví vedle rezidentní dvojky Daho & Ginger i Němec Czernobyl a domácí Nailer, Torres, Sanny a Pety.
 

Po delší odmlce se ve studených a industriálních severních Čechách opět hlásí ke slovu stylová klubovka Noční Směna! Díky uzavření prostorů bývalé zasedací síně Escape jsme byli nuceni vyhledat nový, avšak ještě útulnější objekt. Jedná se o proslulý, až legendární prostor kulturního střediska Casta, nacházející se ihned vedle městského  bazénu. Na výroční Noční Směnu tedy musíte vyrazit právě sem, do klubovny Casta! Kdy? Datum zasedání a zatančení bylo stanoveno na vyjímečně pěkné datum pátek 11.11.2005!

Co Vás na Noční Směně čeká? Samozřejmě musíte odvést pořádný kus práce! Na nějaký odpočinek mohou pomýšlet jen ti největší dříči. Na intenzitu a úroveň práce bude stále dohlížet odborný tým našich vedoucích pracovníků. Pouze v přestávkách všechny dělníky čeká občerstvení v podobě ovocne ze západního Německa podávané nejlepšími pionýry naší metropole, kteří budou stylově uniformováni :)
Chrániče sluchu můžete protentokrát nechat doma, protože stroje a zařízení budou vyčištěny a seřízeny na optimální chod, neškodný lidskému zdraví. Mimořádně hlučné a  porouchané stroje budou v průběhu akce olejovány, případně ihned odstraněny z provozu.

Ptáte se, kdo významný se zůčastní našeho výročního setkání? Kdo bude ten hlavní, kdo roztočí kolo pětiletky??

V první řadě to bude ze sousední DDR kolega a náš přítel CZERNOBYL (Vibe, Dresden, DDR). U našich západněvýchodních přátel je velice oblíben svým zápalem do práce a též kvalitou s jakou ji provádí. Již delší dobu propaguje moderními technologie a velice dobře je ovládá. Mnozí další domácí pracovníci, by si z tohoto vzoru měli vzít příklad!
Z domácích, těch nejlepších se ke strojům postaví DJ NAILER, držitel řádu práce a řádu "Mucholapka"! Dorazí z hlavního města Prahy a rozhodně si jeho výkon nenechte ani o vteřinu uniknout! Dalšími zůčastněnými budou chemici DAHO A GINGER! Před jejich akcí doporučujeme nasadit ochranné roušky na ústa. Budou totiž unikat toxické splodiny a je pravděpodobná i kontaminace okolí. Doporučujeme zvýšenou pozornost! Kolegy z Jablonce vystřídá plameny z vysokých pecí ošlehaný DJ TORRES. Ten pracuje u vysokorychlostního bucharu a proto doporučujeme udržovat bezpečnou vzdálenost od jeho stroje! Nutností shlédnutí jeho práce je použití přilby a dalších preventivních ochranných pomůcek. Pak nám zbývají už jen dva poslední zůčastnění pracovníci. Jsou to SANNY a PETY z Jablonce, kteří budou mít za úkol vyklidnit atmosféru shromáždění a vyvarovat se tak možným psychyckým újmám na zdraví Vás všech.

Nezbývá, než Vás všechny pozvat na výroční Noční Směnu, kde si doufejme všichni bez vyjímek dobře mákneme a splníme tak plán. Ti, kdo se už našich "nočních" zůčastnili v minulosti vědí, že zde vládne přátelská atmosféra a pohoda pracovního tempa. Vstup však neporučujeme známým místním kapitalistům, jelikož by jim uvedená atmosféra nemusela udělat dobře. Přijďte tedy v hojném počtu podpořit naše pracovní nasazení a náš upřímný přístup a příjemnou zábavu, která na liberecku není vždy samozřejmostí. Nezapoměňte tedy
v pátek 11.11.2005 v Liberci kultůrní středisko Casta!

 
                                              

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Stylový report z Noční Směny
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016