PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
16.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Rai (resident / roxy booking), Bo.dan (bukanýr.cz / roxy booking), Tomáš Haverlík (barock rec. / www.tomashaverlik.com)
Popis:
start 22:00, vstup do 24:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Zen: Tomáš Haverlík - rozhovor
Michael Burian a Zen se vrací do Roxy + soutěž
Roxy is back! A s ním od prosince i residentní noci. Tou úplně první bude po půlroční přestávce Zen, který byl několik let po sobě zvolen nejlepší klubovou nocí v ČR a vždy patřil mezi nejbarevnější akce v Roxy.
 

Prosincový Zen bude zahřívacím kolem před rokem 2006, kdy se na Zen vrátí staronový resident, dj, který na Zenu hrál několik let právě v době, kdy byl nejlepší klubovkou. Ano, je to tak! Michael Burian se po přestávce vrací do Roxy opět jako resident Zenu.

To jsme ale trochu předběhli, neboť je před námi Zen prosincový a na něj přijede jako host dnes už světoznámý producent a dj ze Slovenska Tomáš Haverlík. Toho můžete znát například z projektu Haverlík & Tkáč, který mimo jiného předskakoval loňskému vystoupení Tiesta v Praze. Tomáš Haverlík se  společně s Tkáčem ale i sólo prosadil na producentském poli a dnes vydává desky na velmi respektovaném labelu Baroque records. V jeho podání se můžete těšit na progressive sound té nejvyšší kvality.

O support se postará druhý Zen resident dj Rai a celou sestavu 16.12. doplní Bo.Dan.

Aktuální set Tomáše Haverlíka ke stažení zde.

Info: www.tomashaverlik.com , www.roxy.cz

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy, Ministerstva kultury ČR a nadace Pro Helvetia.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Zenu od Romana
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016