PARTYINFO

 

AQUAPHONIC 2005 – KAMIKAZE CELEBRATION

Datum konání:
27.12.2005 - úterý
Místo konání:
Liberec - KD
DJs:
rave.cz main hall - Madman, Loutka, Orbith, Marco Zaffarano, Spyro, Cool
dnb & bb stage - Hech & Lulu_Rulez, Katcha & Sayko & MC Jacob, Juanita Juarez aka Brooklyn
Popis:
vstup 199/220 czk
Line-up:
Rave.cz main hall
20.00 Madman
22:00 Loutka
00:00 Orbith
01:30 Marco Zaffarano
03:30 Spyro
05:00 Cool

Drum and bass & breakbeat stage
20:00 Hech & Lulu_Rulez (breakbeat set)
22:00 Katcha & Sayko & MC Jacub
02:00 Hech & Lulu_Rulez (dnb set)
04:00 Juanita Juarez aka Brooklyn
 
 
Aquaphonic Kamikaze Celebration: poslední info
Další akcí, kterou bysme vám rádi doporučili, je Aquaphonic 2005, pořádaný tentokrát v libereckém Domě Kultury. Akce proběhne 27. prosince a k dispozici budou hned dvě pódia. Na hlavním uslyšíte mimo jiné Marco Zaffarana, Loutku nebo Orbitha, zatímco na "zlomeném" flooru zahrají například Sayko, Katcha, Brooklyn nebo Hech.
 

Vstupné, navigace:
Stejně jako loni budou vstupenky k dispozici pouze na místě a to v ceně 199,- Kč od 19.00 do 22.00, poté v ceně 220,- Kč.

Dům kultury najdete v samotném srdci Liberce, na Soukenném náměstí v sousedství OD Tesco. Z autobusového i vlakového nádraží se k němu dostanete tramvajemi č. 2 a 3. Při cestě autem doporučujeme sjezd u centra Babylon. V sousedství Domu kultury je k dispozici velkokapacitní vícepatrové kryté parkoviště.


Ozvučení, videoprojekce, doprovodný program:
Připravte se na ostrý a čistý zvuk, který si bere pod patronaci světová značka L´Acoustics. Těšit se můžete také nápadité, živě míchané, videoprojekce. Milovníci energy drinků a vodky se mohou těšit na speciální zvýhodněnou cenu Kamikaze s vodkou, zvýhodněnou cenu drinku Frisco a také příznivé ceny ostatních nápojů
a dostatek barů.

Bonusem pro všechny návštěvníky bude kadeřnický koutek, který připravila kosmetická značka 1Night Stand. Zde si budete moci nejenom nechat zdarma nabarvit vlasy, ale také si nechat upravit účes profesionální pražskou kadeřnicí Kateřinou Spilkovou. Ta sbírala poslední zkušenosti prací pro studio v Miláně, které vytvářelo fotografie pro přední modelky a herce.

A jak se na Aquaphonic těší naši interpreti?

Orbith

"Poprvé jsem zde hrál v roce 2002 v Lázních a atmosféra tam byla neuvěřitelná. Myslel jsem, že se to  snad ani nedá zopakovat, ale minulý rok mě přesvědčil že ano. Tak abych to zkrátil,  Aquaphonic je zkrátka super vánoční mejdan. Těším se taky na starýho dědka Zaffu. Je to neskutečně vitální DJ, obdivuji jeho nasazení. Ještě když jsem moc nehrával, tak jsem na něj rád chodil."


Hech – U Merkura.cz

"Aquaphonic je pro mě již taková tradice. Asi jako jediný jsem nechyběl ani na jediném ročníku -  od lázní, přes Výstaviště a teď přistanu v Domě kultury. Lázně se mi líbily hodně, i loni to bylo hodně dobrý, takže nezbývá než se těšit na 27. prosince 2005 .) Letos se asi nejvíce těším na Brooklyna aka Juanita Juarez. Je to jeden z mála producentů, kterým se daří prorážet do zahraničních labelů a vydávat. Na Aquaphonic se mnou má jet také Denius, který je po Lukášovi dalším favoritem v našem drum and bassovém rybníčku."


Více na zbrusu novém webu www.aquaphonic.cz a www.aquaphonic.cz/cs/press-room/

 
Na Aquaphonic 2005 vystoupí Marco Zaffarano Aquaphonic 2005 v prosinci v Liberci

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Aquaphonic v Liberci od Romana
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016