PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
16.12.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks
Live:
Sci*Fi*Psi
Popis:
start 22:00, plastique girlzz do 23:00 zdarma
 
 
Plastique: novinky, soutěž a profil SCI*FI*PSI

Po měsíční odmlce je tady konečně další pozvání na pokračování večera, který chce změnit naši taneční scénu od základu. Večera, kde je vše dovoleno a který nezná hranice, přinejmenším ty hudební.

Acid house – dirty disco – discopunk – hardrock – new wave – electroclash – electrofunk  electrohouse – rockhouse, to vše je Plastique.

Residenti večera djové Vectif a Tvyks si tentokrát pozvali velvyslance z galaxie Zyr, tedy projekt SCI-FI-PSI, který předvede své živé vystoupení.

Nyní několik důležitých Plastique news. Od ledna 2006 můžete Plastique v klubu Radost FX pravidelně navštěvovat každý třetí pátek v měsíci, během roku pak chystáme několik speciálních bonusů, kdy pro vás chystáme Plastique De Luxe parties. Na těchto akcích vám představíme ty NEJ Plastique umělce a již nyní vám můžeme slíbit, že je skutečně se na co těšit.

Smutnou zprávou je, že plánované vystoupení TIGY 1/3/2006 bylo zrušeno z důvodů natáčení jeho nového videoklipu v japonském Tokyu. Čekáme na náhradní datum, o všem vás budeme informovat.

Zde program na první měsíce 2006:
20. 1. 2006  Rec De Weirl, Deelay, (D), Angel Eyedalism (NY, USA)
17. 2. 2006  Joost van Bellen (Rauw, NL)
17. 3. 2006  Justice (F) x Alloy Mental (UK)  jeden z projektů, čekáme na potvrzení z důvodu plánovaného turné Soulwax v UK, kde by měli Justice vystupovat jako support

Poslední aktuální novinkou je příslib vystoupení španělského live electro-punk projektu Glamour To Kill, který patří bezesporu k tomu nejlepšímu, co lze na této scéně nalézt. Vzhledem k jejich obrovskému vytížení čekáme na vhodný datum, nicméně nám bylo vzkázáno, že na Plastique velmi rádi vystoupí!

Veškeré podstatné news včetně aktuálních Plastique hitparád a fotografií z minulých akcí naleznete na www.plastique.cz

Plastique rozhovor se SCI-FI-PSI, Vectifem a Tvyksem můžete poslouchat na Radiu 1   91.9FM v pátek 16. 12. 2005 od 11:00.


Nyní představení našich hostů z galaxie Zyr, projekt SCI-FI-PSI:

SCI*FI*PSI - elektrokupa

Sci.fi.pes: dle Ottova naučného slovníku
Sci.fi.pes – elektrohumanoid,vyskytující se ve vzdálených galaxiích. Živí se převážně hudbou, za jejímž účelem je schopen vytvářet i skupiny. Může se vyskytovat v jakékoliv formě, v celém nekonečném vesmíru. Svojí „chameleóní“ přizpůsobivostí je přímo pověstný.V minulosti byla již jeho přítomnost prokázána i na planetě Zemi.

Historie posledního prokázaného výskytu sci.fi.psů na naší planetě je dlouhá pět let. Tato sci.fi.psí elektroformace si za své útočiště vybrala, před pěti lety, nahrávací studio Deep City v Praze. Zde se i následně zavázala, první intergalaktickou smlouvou s labelem Phantom records, k delšímu pobytu na Zemi. První přistání elektromodulu s dvoučlenou posádkou Rondo/Borek a její následná tvorba, tak položila základní elektročlánek k vzniku celé hudební formace. Tehdejší první hity Sexy Day a Bass Diagnosis vyvolaly další přistání sci.fi.psů na naší planetě. První z nich, Ghanjee, který na Zemi přistál v jednomístném modulu dva roky poté, doplnil tuto již etablovanou dvojici. Tato trojice se tak stala základním kamenem budoucí skupiny Sci.Fi.Psi.
Jejich nezapomenutelný song Ear Candy, doplnili  meteoritskou basou a prstencem zvonivé flétny další sci.fi.psi Louis de Liberte  a Filip Malásek. Přistání se zdařilo na jedničku.
 K zatím poslednímu přistání na Zemi došlo před dvěma lety. Elektro systém byl definitivně propojen a pomocí L.L. Becha a Blanche konečně aktivován. Jetlag byl po pěti letech konečně překonán a jako vzpomínku na vzdálené domovské galaxie vyslala tato skupina svojí první pozemskou sondu, cd JatLag.
Tato formace, ovládající v současné době Zemi, tak vyslala jasný záblesk budoucnosti, ve které určitě můžeme očekávat další zajímavé, silné výboje. 

SCI*FI*PSI - rodokmen

Borek – Zrozen v souhvězdí svaté Elektrinity, zvané též souhvězdím svaté Trojice. Je jednou z vůdčích osobností sci*fi*psí formace, jíž je spoluzakladatelem. Od útlého dětství se věnuje zpracování elektrického pole, za což byl nominován Intergalaktickou fenou na výroční cenu ZYR. V elektrokupě se pyšní hodností elektrokapitán.

Rondo – Zrození tohoto člena elektrokupy, předcházel tzv. Rondelůw efekt. Reakce, kterou vyvolává obrovská síla kruhového výboje, která se nahromadí v souhvězdí svaté Elektrinity každých 17 světelných let. Výboj v řetězové reakci strhává do běsnícího elektrokola vše co se v jeho okolí nachází. V jediném okamžiku dochází k zrození bytosti. Ta je obdařena schopností libozvučně  zpracovávat elektrický tok a její činnost je podle naší tradice posvěcena samotnou Intergalaktickou fenou. Dodnes mu, jako vzpomínka na jeho vzácné zrození, zůstává tělo pokryté kroužkovou srstí.

Ghanjee – I tento spoluzakladatel elektrokupy Sci*Fi*Psi, se zrodil v souhvězdí svaté Trojice. Patří k mocnému meziplanetárnímu rodinnému klanu Ghanjeejů, který se odedávna věnuje pěstování elektrotravního porostu ve volném vesmíru. Jako vítěz soutěže „Elektronek planety Owat“ navštívil Zemi, kde založil s Borkem a Rondem elektrokupu Sci.Fi.Psi, kde dodnes působí.  

Louis de Liberté – O tomto členu elektrokupy toho víme nejméně. Údajně patří k tajnému zednářskogalaktickému seskupení „Svobodných basových tónů“. Přísně si chrání své soukromí, které s oblibou halí do kosmické mlhy nebo prachu. Na veřejnosti ho můžeme spatřit jen vyjímečně a vždy v doprovodu minimálně jednoho člena elektrokupy nebo jiné významné celebrity.

L.L.Bech -  již jako malý Galaxan se těšil ve vesmíru obecné oblibě. Postupem času se z L.L.B. stala opravdu populární kosmická postava. Jakožto několikanásobný vítěz  populární elektroshow zvané „Galaxhlas“, se zůčastnil konkurzu do elektrokupy Sci.Fi.Psi a opět zvítězil. Od té doby pravidelně cestuje mezi hvězdnou pláží v souhvězdí El Paso a jeho pozemským portálem v Deep City.

Blanche – kořeny historie jejího výboje sahají až do dob Ludvíka XIV, kdy tento panovník udržoval diplomatické styky s vládami  mikrokosmu. Jeden z jejích prapředků, věhlasný astrolog a myslitel Kosman Galix, pobýval u Ludvíkova dvora a jeho elektropárty, konané ve Versailles se staly vyhledávanou kratochvílí bohaté šlechty a dekadentní mládeže.
Blanche nadaná kouzelným hlasem, nezapře své mikroskosmické kořeny a její příběhy plné elektrických jisker a kouzel jsou esencí opravdového elektrokosmu.

Ing.Filip Malásek – pro benjamínka elektrokupy zrozeného v sedumdesátých letech na planetě Zemi, kdy zde vrcholila elektrorevoluce, je příznačné opojení elektropřístroji zdejší planety. Již při studiích vesmírných věd na vesmírné univerzitě, diktoval módní trendy a styly a stal se pro mnohé vzorem vkusu a moderního pohledu na život ve vesmíru.


Diskografie:
1998 - neoficiální singl Sexy Day
1999 - neoficiální singl Bass Diagnosis
2001 - neoficiální singl Ear Candy
2003 - JETLAG  - vydavatel: Phantom Records
2004 – Bass Line - Best of Czech Music 2004 - singl Broken Dreams (Jet Lag, Phantom Recordsv 2003)
2004 – X Mag - Night Phunk - singl Shiva (Jet Lag, Phantom Records 2003)
2005 - First Fuck (singl) - vydavatel: Phantom Records release během listopadu 2005


Koncerty:
21.08.2005 -   Summer Of Love, 2005 Pardubice
09.07.2005 -  Mystic Skate Cup 2005
23.06.2005 - Sananim – Club Roxy Praha
05.11.2004 -  Liberec – City Quest
22.08.2004 -  Summer Of Love 2004, Pardubice
25.06.2004 -  Mtv - Mff Karlovy Vary
04.12.2003 -  C´Est La Vie - Club Astoria
24.11.2003 -  Silverf*Ck - Club Abaton
21.02.2002 -  C´Est La Vie - Club Amiveo
15.02.2002 -  Club U Rafa
31.03.2000 -  Tgif Groovy Time - Cz Beat 

V lednu 2005 byl dokončen videoklip k novému singlu First Fuck


Oficiální WWW stránky kapely & kontakt:
www.scifipsi.com

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z prosincové párty Plastique od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016