PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
20.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Rec De Weirl, Deelay (D), Angel Eyedalism (NY, USA), Vectif, Tvyks
Info:
http://www.plastique.cz
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 zdarma
 
 
6. Plastique už v pátek v Radosti FX + soutěž
Od nového roku vás v klubu Radost FX očekáváme každý třetí pátek v měsíci. Pánové Vectif a Tvyks dostali pod plastiqový stromeček spoustu nových vinylů, kterými se vám chtějí pochlubit 20. ledna na 6. pokračovaní noci Plastique.
 

Pozvání na šestý díl večera Plastique tentokrát přijali residenti prestižního berlínského klubu Sage DJ Rec De Weirl (lanetic.de) a Deelay (Sage, Aroma). Jejich energické sety dokáží rozzářit celý klub a těšit se můžete též na Weirlovu neotřelou image a robotický tanec za gramofony. Deelay se plastique-publiku úspěšně představil již v říjnu loňského roku, proto jsme rádi, že naše pozvání do Prahy přijal i podruhé.

Plastique nu skul electro house & fashion night je originální večer klubu Radost FX reflektující současný moderní elektronický zvuk, který začíná dominovat světové taneční scéně. Ve spojení s originální módou a performacemi se Plastique stala jednou z nejprestižnějších a nejuznávanějších klubových nocí. Plastique miluje electro, new wave 80.let oděnou do moderního hávu, ale také kytarový zvuk new punku. Vše plné přitažlivých melodií a skvělé nálady, která rozpumpuje každého v klubu. Nudit se zkrátka choďte jinam!

Upozornění Plastique teamu: Pokud si stále ještě myslíte, že už vás na této party nemůže překvapit vůbec nic, pak bychom vás měli varovat před provokativní performance svérázné Angel Eyedealism. Kromě jejího vystoupení jsme připravili speciální Plastique Hair Design & Styling Servis. Salon Aquatro bude v pohotovosti, aby opravil váš stávající účes a rychle vykouzlil nový zajímavý a extravagantní plastique střih. Těšit se můžete i na vynikající doprovodné projekce.


Aktuální novinky, sety, soutěže o lístky a fotografie z minulých večerů naleznete na www.plastique.cz. Zde se také můžete zaregistrovat do dataplastiquebáze. Electro*nicky vás budeme informovat o novinkách, soutěžích a bonusech, které pro vás chystáme.

Radost FX Club, Bělehradská 120, 120 00 Praha 2, www.radostfx.cz, www.plastique.cz,
Email : vectif@vectif.cz, tvyks@vivacity.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Plastique od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016