PARTYINFO

 

6.TÉ NAROZENINY KLUBU LIQUID

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
QUINTIN (crafty music / NL), CHRIS SADLER (chrissadler.com), BON FINIX (bonfinix.com), Petre van Zelden, Marty K, Subgate, Kew, Mordbiogest (Lbc) + guests
Info:
http://www.volny.cz...
 
 
Liquid slaví narozeniny s Quintinem a Sadlerem
Do Libereckého Klubu Liquid na 6-tá narozeniny přijedou Quintina, Chris Sadler a další.
 

Rok zas uplynul jak voda a máme tady další narozeninovou akci klubu LIQUID. Neuvěřitelných pět let provozu, dvě rekonstrukce, jedno rozšíření prostoru a spousta nejen předních CZ djs co klub poctili svou návštěvou a ukázkou svého umu.

Myslím si, že klub se nemá za co stydět a vím, že takový klub jakým byl a je Liquid zde nebude mít město pod Ještědem nikdy! Trochu kritiky trochu chvály prostě klub jaký má být. Klub v kterém si každý cluber našel své místo i zpestření svého života. Tentokrát na oslavu narozenin jsme nemohli odmítnout nabídku na vystoupení holandského dj Quintina - kterého jste mohli slyšet na hlavní stage na akcích jako byli - TIESTO - TRANSMISSION.(více v Bio). 

Jako další kdo nám udělal radost a opět nebude chybět na narozeninách je resident pražské roxy noci CLIMAX a liberecké RESONANT - Chris Sadler - co ke Chrisovi dodat? To už snad ani nejde něco dodávat myslím si že není clubera, který neví kdo a co tenhle chlapík je zač!

Nemůžu také připomenout přistěhovalce Řeckého dj Bon Finix - ten také podotknul že by byl nerad kdyby na takové oslavě chyběl. Jako další pražský Peter van Zelden z NTC music a přední Liberecký dj Marty K. Samozřejmě nebude chybět druhá stage ve stylu techna kterou obsadí pražský člen bookingu DYNAMIC LINE - djs Subgate, doplní je liberecký Mordbiogest a Novoborský Caye Caulker.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Čtenářský report: Narozeniny klubu Liquid
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016