PARTYINFO

 

SOUND OF IBIZA E-MOTION

Datum konání:
27.09.2006 - středa
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Menno De Jong (Intuition, Anjunabeats, nl), Kamil Polner (Armada, sk), Michael C, Paul Andrews, Stjopa vs. Libor Čada, Radan Mach, Tall, Machine Funck (Nailer + Abu), Monotype (Techno.cz), Click Joe, Clara Bailar vs. Romano Porni, Peter Pea
Info:
http://www.sound-of-ibiza.com
info@sound-of-ibiza.com
Popis:
start 20:00, vstup 130 czk
 
 
Rozhovor s Menno de Jongem k Sound of Ibiza
Holandský DJ a producent Menno de Jong, se poprvé představí v Čechách na party Sound of Ibiza E-motion, 27. září v klubu 7. Nebe.
 

Menno de Jong - rozhovor


Zdravím Menno, jak se máš?

Výborně! Právě si dávám ve studiu trošku oraz od práce.

Co by si na úvod řekl o sobě pro ty, co Tě ještě neznají?

Je mi 22 let, jsem holandský DJ a producent, který za poslední 3 roky vydal tracky na labelech jako Anjunabeats, United Recordings, Armada, ale hlavně na Intuition Recordings, což je můj label. Jsem ale také vášnivý DJ. O víkendech obvykle létám hrát na různá místa, kde jsou ty nejlepší party.

Co chystáš nového, kdy se můžeme těšit na další povedený kousek z Tvé dílny?

Jako Menno de Jong a i jako Myth v současné době pracuji na nových nahrávkách, obě by měly spatřit světlo světa na začátku příštího roku. Také sestavuji mix CD, které by mělo být vydáno ve stejné době.

Jako producent máš za sebou úspěšné singly jako Guanxi nebo Tundra, ale v poslední době také velmi podařené spolupráce jako třeba s Re:locate nebo Leonem Bolierem a  k tomu ještě třeba Tvůj remix skladby Mark Otten – So Serene, který se stal jedním z hitů letošního roku. S kým dalším je Tvůj sen spolupracovat nebo pro koho by jsi chtěl někdy v budoucnu udělat nějaký remix?

Hrozně moc rád bych spolupracoval se Sarah McLaughlan, což je jedna z mých oblíbených vokalistek.

Kde nacházíš největší inspiraci při tvorbě nového tracku a kdo je Tvůj největší producentský vzor?

Obyčejně se inspiruji každodenními věcmi, lidmi, které potkávám, věcmi, které vidím na cestách, dokonce i zprávami, nebo také film mě může inspirovat k napsání tracku. Nemám vyloženě oblíbeného producenta, ale jedni z lidí, kteří mě ovlivnili, jsou M.I.K.E. a Ferry Corsten.

Obraťme list a vrhněme se na Tebe jako na DJe. 27.9. budeš poprvé vystupovat v České republice a jsme moc rádi, že právě na úspěšné trance progressive klubovce Sound of Ibiza – E-Motion v klubu 7. Nebe v Brně. Co od Tebe mohou partypeople čekat, co si pro nás připravíš?

Běžně přesně nevím, co budu hrát, dokud skutečně nevstoupím do klubu a nevidím, co se zde děje, jaká je atmosféra. Jednu věc co ode mne můžete očekávat, je procítěné vystoupení s řáděním za gramofony a tím nejlepším aktuálním trancem.

Jaké hraní ty sám považuješ za Tvůj největší úspěch, kde se ti nejlépe hrálo a kam se nejraději vracíš?

Nejpůsobivější vystoupení, na kterém jsem doposud hrál, bylo na party Armina van Buurena při příležitosti 250. epizody A State of Trance živě z klubu Asta, který je v Holandsku nejoblíbenější a hraji zde docela často. Další hraní, která jsem si mimořádně užil, byla v severní, střední a jižní Americe, stejně tak všude ve východní Evropě.

Na této již osmé v pořadí Sound of Ibize také poprvé v ČR vystoupí nadějný tranceový producent Kamil Polner. Právě jeho projektu Alliance jsi zremixoval track Distant Planet, takže co bys nám o tomto mladíkovi mohl říct?

Kamil má svůj nádherně jedinečný upliftingový zvuk, dal se na správnou cestu a začalo se kolem něho něco dít. Těším se na hraní s ním na Sound of Ibiza!

V České republice budeš hrát poprvé. Víš něco o zdejší scéně nebo znáš odtud nějakého DJe?

Momentálně nemám zrovna moc informací o scéně v České republice, ale doufám, že to všechno o klubech, partypeople a hudbě zjistím, jak přijedu zahrát.

Co by si na závěr chtěl lidem vzkázat?

Užijte si každý den v životě, jako by byl váš poslední, následujte svou intuici a dělejte to, co vám říká vaše srdce!

A na úplný závěr tradičně Tvoje Top 5?

1. Vinny Troja ft. Jaidene Veda – Flow (Gareth Emery Remix) [Curvve]
2. Bolier & Coenraad – The Mighty Ducks / Untitled [Intuition Rec.]
3. Re:Locate – Samburu [Galactive]
4. Perry O’Neil – Bass Society [Electronic Elements]
5. Jussi Polet ft. Josie Dale – Positive (Supermodels From Paris Remix) [Dancetaria]

Menno, díky moc za rozhovor a věřím, že 27.9. všichni společně pořádně v Brně zapaříme!

Není zač, uvidíme se všichni na parketě! 

 
Sound Of Ibiza: rozhovor s Kamilem Polnerem Sound Of Ibiza koncem září v 7. nebi

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Sound of Ibiza od Romana
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016