PARTYINFO

 

SOUND OF IBIZA E-MOTION

Datum konání:
27.09.2006 - středa
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Menno De Jong (Intuition, Anjunabeats, nl), Kamil Polner (Armada, sk), Michael C, Paul Andrews, Stjopa vs. Libor Čada, Radan Mach, Tall, Machine Funck (Nailer + Abu), Monotype (Techno.cz), Click Joe, Clara Bailar vs. Romano Porni, Peter Pea
Info:
http://www.sound-of-ibiza.com
info@sound-of-ibiza.com
Popis:
start 20:00, vstup 130 czk
 
 
Rozhovor s Menno de Jongem k Sound of Ibiza Sound Of Ibiza: rozhovor s Kamilem Polnerem
Sound Of Ibiza koncem září v 7. nebi
Osmé pokračování brněnské klubovky přivítá holandského DJe Menno De Jonga.
 

Brněnská trance/progressive party Sound of Ibiza má za sebou již sedm velmi úspěšných dílů a po prázdninové odmlce je tu osmé pokračování. Po minulé Ibize s podtitulem Circle je tu opět e-motion. Chcete vědět, která párty určuje tok trance a progressive hudby v Brně? Právě proto je tu Sound of Ibiza. Jako vždy nejaktuálnější v hudebním spektru líbivých melodií a progressive zvuků. V minulém roce, dle ankety Dance Awards, vyhlášena jako nejlepší klubová trance party v České republice. A koho přivítáme po atmosférickém Ronski Speedovi a natřískaném Michaelu Burianovi? Tentokráte přijede jako headliner, vlastník Intuition Recordings a DJ z holandské stáje Anjunabeats, MENNO DE JONG.

MENNO DE JONG - jako vlastník Intuition Recordings, současně na scéně vedoucí spolehlivého tranceového labelu, Menno reprezentuje jasný sound v rozmezí od deep tranceu k uplifting a techtranceu. Mennova populární a celosvětově vysílaná Intuition Radio Show dosahuje týdně poslechovosti desítek tisíc posluchačů, ale opravdová akce se odehrává za gramofony. Stálý úsměv, energický tanec, nepřetržitý kontakt s publikem a spojení lásky pro kouzelné melodie a nakopávací taneční beaty s pravou vášní.

Už ve 22 letech je Mennův seznam mezinárodních vystoupeních větší, než kohokoli jiného v jeho letech, od Godskitchen a Gatecrasher ve Velké Británii, The Love Parade v Berlíně, FFWD Heineken Dance Parade v Rotterdamu, Gaudi Arena v Moskvě, Club Heaven v Los Angeles, WMC v Miami, ESP v Johannesburgu počínaje a hraním v Mexiku, Španělsku, Francii, Kanadě, Polsku, Maďarsku, Egyptě, Švédsku, Norsku, Finsku, Belgii a samozřejmě Holandsku konče. Je rezidentem špičkového holandského superklubu Astra stejně jako i jeho Intuition nocí.

S tracky jako Tundra (pro jeho vlastní label Intuition), Guanxi (pro Anjunabeats), Majestic a Second Thoughts (pro Dedicated) a remixy pro Arminovo vlastní vydavatelství Armind (Mark Otten - So Serene (Menno de Jong Remix), The Thrillseekers, Solar Stone, Jes Brieden a mnoho dalších se dostal do playlistů a každoročních hudebních žebříčků jmen jako Tiesto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Judge Jules.

Menno de Jong po pár letech tvrdé práce dosáhl 201. příčky v 2005 DJ Mag Poll , 58. příčky v TranceAddict Top 100 a stejně tak jeho jméno prudce stouplo na světové scéně. Nezmeškejte jakoukoliv příležitost vidět Mr. Intuition živě za gramofony. Menno je jeden z opravdových zástupců undergroundové trance scény a ukazuje, jak moc krásné ty nejvíce nepochopené styly v taneční hudbě mohou skutečně být.

Support tentokrát bude kvalitní. Zastoupení v něm bude mít doufejme nastávající producentská hvězda Kamil Polner.

KAMIL POLNER (25) žije ve Velké Británii a hudbu píše a tvoří více než 12 let. V posledních několika letech si sobě udělal jméno na různých online trance společnostech jako DJ Space, tvořící různé melodické monstra milované davem. Nyní produkuje pouze pod svým vlastním jménem "Kamil Polner". V této době probíhá pár spoluprácí s producentem Markem Hoogkamerem z Holandska, Eddiem Senderem. Největšího úspěchu jeho tracky dosáhli v pořadech od Armina van Buurena, který zahrál jeho track v jeho show A State of Trance v epizodách 212, 214, 215, 216, 230, 231 a v každotýdenní show Trance Around the World s Above and Beyond v epizodách 120, 121, 122, 123.

Jako tradičně se na této Ibize ukáže též rezident e-motion MICHAEL C. Co si připraví tentokrát, bude opravdu překvapení. A jelikož Sound of Ibiza patří mezi jeho residentní noci, čekejte opravdu speciální porci té nejlepší trance/progressive muziky. Lineup přijede doplnit z Prahy PAUL ANDREWS. Kdo uvítá  publikum svým setem hned z kraje párty? Čekejte tu nejaktuálnější hudbu. Bude jím spolupořadatel Sound of Ibiza a majitel vinylshopu Fatalrecords RADAN MACH. Back 2 back show předvedou residenti 7.Nebe a jejich středečních nocí stále lepšící se Djs STJOPA a LIBOR ČADA.

Na druhé stagei se vám představí DJs nejrůznějších odnoží elektronické hudby. Z hlavního města naší republiky přijede hned čtveřice pánů s kufry plnými zajímavé muziky. DJ TALL míchá moderní mutace jazzu, pro zlomenou rytmiku nejde daleko a zkušeností má na rozdávání, účast na Red Bull Music Academy nebo španělském Sonaru snad nepotřebují dalšího komentáře. RBMA absolvoval i další z lineupu - DJ NAILER, ten dorazí i se svou drahou polovičkou DJem ABU představit projekt MACHINE FUNCK. O těch vám neřeknu nic, jelikož skladba setu záleží ... kdo ví na čem :) Pokud máte rádi breakbeat, electro a další zpřátelené elektronické prasečinky, myslím, že neprohloupíte s návštěvou jejich vystoupení. Posledním ze zmíněné čtyřky je redaktor serveru techno.cz DJ MONOTYPE. Představí se nám ve své minimalové podobě, stejně jako první dáma českého minimalu CLARA BAILAR v souboji s ROMANEM PORNIM . Lineup doplní vždy dobře naladěný chilloutový harcovník PETER PEA v "intro" setu a CLICK JOE s deskami v rozsahu minimal/deep/nujazz.

Těšte se také na speciální vizuální mix od ZooTeam.

Zvuk jako již tradičně od Marcel Audio sound, zavedené špičky, která zvučila například Orion Hall, Citadelu a mnoho jiných parties. Spolupracujeme i nadále, takže se spolehněte na zážitek z hudby! Jako další speciality bude fresh fruits a speciální překvapení, o kterém Vás budem informovat co nejdříve. Těšíme se na vás a doufáme, že společně vytvoříme alespoň tak dobrou atmosféru jako na minulých dílech Sound of Ibiza.

Podtrženo, sečteno:
datum: středa 27.9.2006 – den před státním svátkem
čas: 20-06 hod.
místo: klub 7. nebe, Jánská 9, Brno
web: http://www.sound-of-ibiza.com
line-up: 
trance stage: MENNO DE JONG (Intuition,Anjunabeats/NL), Kamil Polner (Armada/SK), Michael C, Paul Andrews, Stjopa vs. Libor Čada, Radan Mach
minimal/house/break stage: Tall, Machine Funck (Nailer+Abu), Monotype, Click Joe, Clara Bailar vs. Romano Porni, Peter Pea.
projekce: VJ ZooTeam
zvuk: Marcel Audio sound
cena v předprodeji: 130,- Kč

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Sound of Ibiza od Romana
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016