PARTYINFO

 

LET IT ROLL

Datum konání:
27.09.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Factory hall Harfa
DJs:
dnc stage - Aphrodite (uk), Muffler (fin), MC Det (uk), MC Hunter D (uk), Ebola (fr), MC Ardimann (it), Suki, Kyanid, P-no, MC Bitum (fr)
reggae stage - YT (uk), Irie Steppaz (de), Ghetto Youths (sk), Prosound, Roccaflex, Showstaarzzz
Info:
http://www.letitroll.cz
pr@letitroll.cz
Popis:
vstupné 230 czk + poplatky v předprodeji, na místě 280/300 czk
Line-up:
DRUM’N’BASS STAGE
21:00 P-NO + MC ARDIMANN
22:30 KYANID
23:30 SUKI + MC DET
1:00 APHRODITE + MC HUNTER D
2:30 MUFFLER
4:00 EBOLA + LORD BITUM

REGGAE STAGE
21:00 PROSOUND
22:30 GHETTO YOUTHS
23:30 IRIE STEPPAZ + YT
1:30 ROCCAFLEX
3:30 SHOWSTAARZZZ
 
 
Přesný line-up na Let It Roll Let it Roll: MC Det - profil Let it Roll: Aphrodite - profil Suki: "Co je to volnej čas?"
Na dalším Let it Roll vystoupí Aphrodite
Na dalším pokračování Let it Roll, se už podruhé představí anglický DJ a producent Aphrodite. Akce se po letní přestávce vrací na pražskou Harfu.
 

Minulou sobotu se na hradu Točník odehrálo další pokračování akce Let it Roll. Počasí přálo a příjemnou akci pod hvězdnou oblohou navštívilo kolem1000 lidí. Akce Let it Roll už několik let nabízejí fanouškům drum’n’bass a reggae to nejlepší z obou scén a stejně tak tomu bude i na jejím podzimním pokračování, které se odehraje v  Praze na Harfě a to 27. 9. I tentokrát se můžete těšit na rozjetý mejdan na dvou podiích. Na  drum’n’bass stage dovezou organizátoři jako hlavní hvězdy DJ Aphrodite společně s MC Hunter Dee a uznávaného MC Det, kterého podpoří český DJ Suki. Atraktivní line-up doplní finský producent a DJ Muffler, francouzský DJ a producent Ebola a italský DJ P.No. Na reggae stage vystoupí jako headliner anglický raggae umělec YT v doprovodu Irie Steppaz, následovaný nejlepšími umělci z české a slovenské raggae scény.

DJ Aphrodite hrál na Let it Roll už v roce 2005 a svým legendárním setem vyhecoval Harfu téměř k bodu varu. Vrací se, aby úspěch zopakoval. Ve spojení s MC Hunter Dee bude jeho vystoupení divokou jízdou, která vás nenechá v klidu. MC Hunter Dee vystupuje už mnoho let s nejrespektovanějšími DJs drum’n’bass scény, mimo jiné je rezidentem anglických drum’n’bass party Inititation a Direct Drive. Stejně tak MC Det je mezi MCs pojem. Z jeho vystoupení srší nekonečná energie a na podiu je k nezastavení, svůj podíl má na tom i jeho breakdance minulost. Kromě vlastní produkce se snaží podporovat i mladé MCs a vydává kompilaci Knights of the MC. Na Let it Roll vystoupí s českým DJ Suki. Talentovaný DJ Muffler produkuje drum’n’bass už od svých dvanácti let a jeho tracky hrají DJs po celém světě. Jak je jeho zvykem, zahraje na Let it Roll  temný set s prvky techna založený na vlastní produkci a s těmi nejnovějšími dubplaty od předních světových producentů. Francouzský DJ Ebola je nejen hudebníkem, ale také aktivistou na poli drum’n’bass, kde se svou Jungle Junkie Crew vyvíjí v rámci organizace Junglistic Vibes aktivity na podporu této hudby a jejích producentů. Vystoupí s ním MC Lord Bitum. Svými jump-up mixy si získal příznivce po celé Evropě. Italský DJ P.No, v současnosti žijící a tvořící v Praze doplní line-up drum’n’bass stage svým energickým setem.

Let it Roll kromě našláplé drum’n’bass stage nabízí také klidnější rytmy na reggae stage, kde si budete moci poslechnout vynikajícího anglického reggae umělce YT. Očekávejte smršť pozitivních songů, ve kterých YT reflektuje každodenní život. Svým setem ho podpoří Irie Steppaz se svou divokou směsicí reggae, dancehall a dubu. YT vydal nedávno na své značce Sativa Records debutové album Straight Outta Britain. Slovenský DJ Ghetto Youths aka DJ Mess sbíral inspiraci a dubplaty pro své reggae sety přímo na Jamajce a dnes patří k nejlepším reggae DJs na Slovenské scéně. Kromě něj zahrají na reggae stage ještě Prosound, Roccaflex a super rozjetí Showstaarzzz.  

Jako obvykle bude součástí Let it Roll fire show, k dispozici bude několik barů, čajovna a Mithras Temple bar.

Vstupenky:
230 Kč + poplatky v předprodeji
280 Kč na místě do 22:00
300 Kč na místě po 22:00

Předprodej:
TSP Records - Školská 26, Maximum Underground - Jilská 22, Growshop - Bořivojova 95, Reprezent - Saská ul., Queens - U Půjčovny 6, www.ticketpro.cz, www.ticketstream.cz, www.ticketportal.cz

Linky:
Let it Roll
DJ Aphrodite
MC Hunter Dee
MC Det
DJ Muffler
DJ Ebola 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016