PARTYINFO

 

AQUAPHONIC 2006 – KAMIKAZE CELEBRATION

Datum konání:
26.12.2006 - úterý
Místo konání:
Liberec - KD
DJs:
main hall - John Gibbons (ir), Michael Burian, Orbith, Míša Salačová, Kaisersoze, Goes-F, Pete Walk
dnb stage - BanBan (bra), Katcha, Ice, Marco S
Live:
Soundphreakers (sk), Trancegate
Info:
http://www.aquaphonic.cz
michal.hoblik@sundisk.cz
Popis:
vstup do 22:00 220 czk, poté 249 czk
 
 
Liberecká Aquaphonic 2006 nabídne dvě pódia
Kompletní informace k letošní Aquaphonic party

Již za necelé dva týdny se rozezní okna unikátní stavby liberecké architektury, Domu kultury Liberec. Podruhé v tomto prostoru se totiž představí party Aquaphonic – Kamikaze Celebration, jejíž první ročník se uskutečnil o Vánocích 2001 v legendárních Novorenesančních lázních. Bájné nymfy tentokrát na ochozech neuvidíte, ale i tak se můžete 26. prosince těšit na rozmanitou plavbu mezi hudebními styly od house přes electro, progressive, techno až po drum and bass.

Kompletní line-up
V listopadu jsme již představili tahouny Rave.cz main hall: nejpopulárnějšího irského představitele progressive electro soundu Johna Gibbonse, českou jedničku a evropskou hvězdu Michaela Buriana, miláčka davů Orbitha a Michaelu Salačovou jako představitelku křehkého pohlaví, ale o to ostřejší muziky. Kdo je doplní dále? Techno borec Kaisersoze, progressive mág z hradeckých Hangárů Goes-F, progressive a hit & house master Pete Walk a živě pak oblíbený projekt Trancegate.

Hvězdou Frisco drum & and bass stage bude brazilský showman Ban Ban. Zajímavý projekt ze Slovenska Soundphreakers live a českou drum and bass jedničku Katchu doplní mladá krev Ice a Marco S.

Vstupné za lidových 220,- a 249,- Kč
Vstupenky budou opět i letos k dostání pouze na místě, a to za opravdu příznivé ceny. 220,- Kč do 22. hodiny, poté za 249,- Kč.

John Gibbons – rozhovor

Rok 2006 je téměř za námi. Co přinesl tento rok Johnu Gibbonsovi?

Tak rok 2006 byl opravdu úžasný, jednalo se o můj vůbec nejúspěšnější rok. Zahrál jsem si ve spoustě zajímavých zemích a místech včetně Mexika, USA, Francie, Skotska, Anglie, Skotska, Španělka, Nizozemí, Německa, Estonska, Polska, Slovenska a v neposlední řadě i na Summer of Love v Pardubicích. Úspěšné byly také mé rezidence v klubech Ruder (Berlín), Letrik (Irsko) a Lamouche (Francie).

To zní dobře, který festival nebo party sis letos nejvíce užil?

Tak asi tři vystoupení nějakým způsobem vyčnívala. První byl festival Tecnogeist v Mexiku, kde jsem hrál poprvé, a to hned před 15 000 lidmi. Moje vystoupení vysílala mexická televize a celá ta atmosféra byla prostě neuvěřitelná. Druhým byl pardubický festival Summer of Love, kde jsem hrál potřetí, ale letošní byl z mého pohledu nejlepší. Počasí bylo super, české dívky ještě více, lidi se skvěle bavili a vše bylo dobře organizačně zvládnuto. Summer of Love je můj oblíbený evropský festival a doufám, že si tam ještě hodněkrát zahraji. Třetím mým nejoblíbenějším hraním byla premiérová noc mé berlínské rezidence Flesh for Fantasy. Němci jsou hodně otevření novým hudebním směrům a jsem rád, že zde mohu hrát pravidelně.

Připravuješ něco speciálního pro naši party Aquaphonic 2006 – Kamikaze Celebration?

Určitě! Na Aquaphonic plánuji speciální set. Budu hrát spoustu nové muziky, nějaké reedice, speciální remixy a mám v kufříku taky spoustu svůdných překvapení pro sexy české clubbery i clubberky :) Moc se těším na hraní s Michaelem Burianem, který je můj oblíbený DJ. Věřím, že to bude unikátní párty!

Co bys popřál českým clubberům před Vánoci?

Všem českým clubberům bych rád popřál sexy a svůdné Vánoce. A moc o nich nepijte, protože 26. prosince je tu Aquaphonic, ať máte dost energie :) Čeští clubbeři patří mezi mé nejoblíbenější, takže vám ještě vzkazuji: Get ready - bass is pumnging!!

 
Velká severočeská party Aquaphonic bude i letos

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Aquaphonic 2006: vyjádření pořadatelů
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016