PARTYINFO

 

MOVE NIGHT!

Datum konání:
13.10.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Desyn Massielo (desynmassielo.com, uk), Bo.dan, Chris Sadler, Madman
shadowbox.cz chillout - Sweg, 2K, Nitrous
Popis:
start 22:00, vstup do půlnoci 100 czk, poté 200 czk
 
 
Desyn Massielo rozjede v Roxy karneval stylů
Páteční Move Night v Roxy ozdobí svým multižánrovým setem Brit Desyn Massielo. Spolu s ním uslyšíte na hlavním pódiu ještě domácí trojku Bo.Dan, Chris Sadler a Madman. Chillout bude patřit klidnějším polohám drumandbassu v podání Shadowbox DJů.
 

V rámci letošního ročníku evropského hudebního festivalu MOVE Roxy na pátek připravilo djskou noc se speciálním hostem z Anglie, freestylerem a velkým talentem - Desynem Massielem. Desyn svým přístupem vybočuje ze zástupu djů, co si s sebou na vystoupení tahají hromady desek; hraje z ProTools a Abletonu, čímž jeho sety dostávají nevídaný rozměr - je schopný během dvou hodin projit dub, funky, acid house, reggae, progressive, tech-house, deep, tribal, Indie nebo brazilský karneval. Je majitelem dvou labelů (spolu-vlastní Sex on Wax spolu s Omidem aka 16B), spolupracuje s Deep Dish a vůbec se těší velké oblibě mezi elitou taneční hudby.

S hostem zahrají Bo.Dan, Chris Sadler a Madman, v chilloutu potom Sweg, 2k a Nitrous. VJ projekce se octne v rukou Aleše78. Předprodej probíhá v sítích Tickestream a Ticketpro za 100 Kč, start je jako obvykle ve 22 hodin.

Nenechte si ujít vyvrcholení festivalu MOVE v Roxy, bude to stát za to!

Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy
Festival MOVE se koná pod záštitou primátora Hl. města Prahy MUDr. Pavla Béma.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Move Night! v klubu Roxy od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016