PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
03.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Josef Sedloň, Dan Cooley, Béla En
chillout - Brooklyn aka Juanita Juarez, Mowgli
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
Line-up:
22:00 – 01:00 Dan Cooley
01:00 – 03:00 Bela En
03:00 – 05:30 Josef Sedloň
 
 
Sobotní One Night! v pražské Roxy
 
 
ONE NIGHT! - společný koncept Radia 1 a Roxy promotion nachystala v klubu Roxy své další vydání na sobotu 3.února a tak jako v minulých dílech se i první únorovou sobotu můžete těšit na pořádnou dávku elektronické hudby, známé právě i z vlny 91,9fm.

Rezidentní triumvirát, ve složení JOSEF SEDLOŇ DAN COOLEY BELA EN, své dj-ské umění odprezentuje na hlavním podiu a dle slov zúčastněných se chystá palba spousty známých i méně známých elektronických a tanečních tracků, jak ve své originální podobě, tak i v podobě nových remixérských aranží. Z toho co zatím na ONE NIGHT! zaznělo vyplývají jasná fakta a těmi jsou např.: Orbital, Underworld, U2, Depeche Mode, Wubble – U, Way Out West, Prodigy, Deep Dish, Chemical Brothers, Fatboy Slim, Massive Attack, Beastie Boy, Smashing Pumpikns, Nirvana, Layo & Bushwacka!, Doors, American Beauty, Groove Armada, Royksopp…a tak by se dalo pokračovat skoro do nekonečna:o)

ONE NIGHT! má pro své fanoušky připravený i nově upravený chill out a tentokrát zde, vedle Jirky Šteffla aka MOWGLI, představí svou dj-skou tvář BROOKLYN aka Juanita Juarez, tedy jeden ze současných nejlepších domácích producentů na poli Drum´n´bassu a Liquid Funku.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Romanův report z One Night! v Roxy
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016