PARTYINFO

 

BREAKSOME

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Hybrid (Mike Truman & Chris Healings, uk), Kaplick (roxy), Turtlesquad, Heytos
chillout - Deadly Viperz (Akira & Anakin, shadowbox.cz)
Popis:
start 22:00, vstup předprodej 150 czk, do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
 
Hybrid DJs už v pátek v Roxy
Ani v únoru nepřijdete o svou pravidelnu dávku breakbeatu v podobě klubovky Breaksome. Do Roxy mají v pátek namířeno Mike Truman a Chris Headings aka Hybrid DJs. Český support zajistí Kaplick, Turtlesquad DJs a Heytos, v chill outu si můžete trsnout na drumandbass.
 
Už v pátek v 23. února budeme v Roxy svědky další velké breakbeatové události. V dj setu se totiž představí dvojka Mike Truman a Chris Headings aka Hybrid. Tento projekt se hned svým prvním albem z roku 2000 Wide Angel, tracky jako If I survive, Finished Symphony, Beachcoma, .. vyhoupl pořádně vysoko, na úspěch plynule navázal druhým EP Morning Sci-fi, plným atmosférických kousků a v minulém roce se dostalo i na jejich třetí, velmi dobře přijatý dlouhohrající počin – I choose Noise.

Mezitím se pochopitelně pilně věnovali remixům, všemožným kolaboracím s lidmi ze scény a samozřejmě i djingu, se kterým mají oba hlavní aktéři večera více než patnáctileté zkušenosti.

S hosty zahraje resident dj Kaplick, Turtlesquad djs a Heytos, chillout bude patřit dvojce Deadly Viperz a projekce tradičně v režii Quarka. Předprodej probíhá na obvyklých místech za 150Kč, start je ve 22 hodin. Hybrid na Breaksome už v pátek!


 
Britský projekt Hybrid na únorovém vydání Breaksome

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Hybrid v Roxy - report od Romana
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016