PARTYINFO

 

GRANDE NOCHE

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Jeff Bennett (swe), Jim Felli (stupendous music, berlin), JFP aka Jan Drahota (housky.cz), Lukas Micka (housky.cz), Tristan Jong (moodclub/touché, be)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Grande Noche s Jeffem Bennettem v Chateau Rouge
 
 
Předtím, než mimořádný host párty Grande Noche a věhlasný švédský producent Jeff Bennett vystoupí jako live-act v rámci párty 4 Seasons v brněnské Flédě, odehraje svůj techy-minimalistický DJ set o den dříve v pražském Chateau Rouge. Návštěvníci klubu Chateau Rouge budou tedy vůbec prvními, kteří Jeffa Bennetta uvidí vystupovat v České republice.

Zcela jistě je také potěší, že si tohoto polského rodáka s trvalým bydlištěm ve švédském Malmö mohou užít zcela zdarma. Nejenom, že Jeff Bennett ohlásil toto pondělí 12.02.´07 zcela nový producentský počin na vlastním labelu Kung Fu Dub pod názvem „In Spite“, tak i za celou svojí producentskou historii se může pyšnit počtem přes 70 vydaných singlů a dvěma alby na labelech jako např. Plastic City, Treibstoff, Pokerflat, Jamayka, Eukahouse, Morris Audio a dalších.

Jeffa Bennetta svými vystoupeními doplní Jim Felli (Berlin, Stupendous Music), Jan From Prague (tech-house.cz / housky!) a Lukas Micka (tech-house.cz / housky!). Celý večer na správnou provozní teplotu rozehřeje svým deep house setem další zvláštní host z belgického Moodclubu, DJ Tristan Jong.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Grande Noche s Jeffem Bennettem od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016