PARTYINFO

 

NIGHTPHUNK

Datum konání:
30.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Asad Rizvi (reverberations, uk), Harold Heath (urbantorque, uk), Lucas Hulan (roxy), Petr Braun (sunshine people)

2nd stage - Akira, Ghonzales
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
 
 
Asad Rizvi a Harold Heath již tento pátek v Roxy
Lucasovu rezidentní noc Nightphunk navštíví 30. března britští DJové Asad Rizvi a Harold Heath. Kvalitní house na hlavním pódiu doplní drumandbassový chill-out s Ghonzalesem a Akirou.
 
Připravte se na serenádu podobné té nejslavnější Mozartově z osmnáctého století. Do pražského klubu Roxy se totiž chystá učiněná kompozice v podobě dvou hudebních stylů, čtyř domácích DJs a dvou významných zahraničních DJs / producentů z Velké Británie.

Malý noční phunk se uskuteční již v pátek 30. března ´07 v klubu Roxy, kdy si residentní DJ a dirigent Nightphunku z Roxy booking, Lucas Hulan, pozval jako zvláštní hosty aktivní zástupce ostrovní houseové scény z labelů Reverberations, resp. Urbantorque. Prvním z nich je žádaný Asad Rizvi, díky svému dynamickému pojetí house music vystupující v takových klubech jako např. Fabric nebo The End, a který své sety zahrál snad ve všech zemích světa.

Druhým zahraničním hostem je dlouholetý DJ a producent Harold Heath, který v nedávné době vydal na mezinárodně respektovaném labelu Urbantorque album „Hole Funk“. Zvláštní výsadou tohoto večera v klubu Roxy bude zcela jistě i skutečnost, že Asad Rizvi a Harold Heath zahrají v rámci jedné noci, což je neobvyklým jevem v kterémkoli klubu v zemích světa.

Součástí serenády nebudou jen již jmenovaní DJs; na hlavním pódiu se dále představí DJ Petr Braun z klubu Radost FX a na alternativním parketu budete moci tančit podle stylu drum´n´bass v podání DJs Akira (Shadowbox) a Ghonzales (Roxy).

Fanfáru této sonáty pro všechny fanoušky house music a drum´n´bass podtrhává vstupné zdarma do 23 hod. a lákavých 150 Kč po odbití jedenácté. Za této konstelace nemůžete na prvním letošním Nightphunku zcela jistě chybět!

www.myspace.com/nightphunk
www.roxy.cz

 

Reporty

 
Report z březnové párty Nightphunk od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016