PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Headman (gomma/relish, ch)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 holky zdarma
 
 
Headman v rozhovoru k páteční Plastique
Švýcar Headman v krátkém rozhovoru k dalšímu pokračování rozjeté klubovky v Radosti FX. Vedle slavného remixéra uslyšíte samozřejmě i dvojici hostitelů - Tvykse s Vectifem.
 
Vydal jsi již dvě alba na mnichovském labelu Gomma. Jak jsi se dostal k této spolupráci?

Bylo to skrze mého kamaráda. Chtěli slyšet moji hudbu. Když ji pak slyšeli, nabídli mi smlouvu. Bylo to trochu překvapivé, protože jsme již v té době chtěl založit vlastní label.

Patří ti label Relish Records. Co tě vedlo k založení vlastního labelu?

Vždycky jsem chtěl mít svůj vlastní label a chtěl jsem produkovat. Začal jsme s ním brzy, bylo to hned po mém prvním singlu a vydával jsem pod názvem Manhead. V té době byl label ještě velmi malý.

Můžeš nám prozradit, co chystáš na Relish Records vydat tento rok?

Je toho opravdu hodně. Nejprve vyjde klubová verze „On and On“ z mého posledního alba, které vyšlo na Tomka, poté singl Don Cash a také album. Vyjde nový singl Franz & Shape s mým remízem, dále Kissy Sell Out, Tronik Youth a Riot In Belgiím. Chystám také nové věci od Nemsi a Denise Younga a mnoho dalších věcí…

Minulý rok jsi odehrál několik vystoupení na turné s 2 Many DJ´s na jejich Soulwax Nite Versions. Jak na tato vystoupení vzpomínáš?

Samé skvělé vzpomínky s mými nej kamarády. Vždycky skvělé party. Na všech jejich vystoupeních publikum doslova šílelo. Znovu ze mě udělali klubera :) Dokonce i v klubech, kde jsou lidé normálně zvyklí na techno, dokázali se svým zvukem neuvěřitelné věci. Hrají naprosto výjimečným způsobem, jsou prostě skvělí. Vždy mají na paměti, že party je hlavně o tanci, zábavě a legraci.

Jsi původem ze Švýcarska, ale slyšeli jsme, že trávíš hodně času v Berlíně. Jaké pocity máš z tohoto města?

V Berlíně se děje spousta věcí. Je to skvělé místo. Na dtuhé starně o něm zase tak velký přehled nemám. Hodně pracuji a jsem stále na cestách, tak je  obtížné to vše sledovat.

Děkujeme za rozhovor
 
 
Švýcar Headman na březnovém dílu Plastique

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z březnové Plastique od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016